Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Λαλήσανε οι Κρητικοί. Άκου αυριανό πρωθυπουργό.



Στην Κρήτη βρίσκεται σήμερα ο Κούλης Μητσοτάκης και στη Σητεία τον υποδέχθηκαν ως τον …αυριανό πρωθυπουργό. Το αεροπλάνο του προσγειώθηκε στη Σητεία τα ξημερώματα.  Στο πρόγραμμα της επίσκεψης του Κούλη είναι και το Λασίθι, όπου θα βρεθεί αλλά και Ιεράπετρα, Άγιος Νικόλαος και Οροπέδιο. Αργότερα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Γάζι την έδρα του δήμου Μαλεβιζίου, θα παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας ενός ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ  σε «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».
Το πρόγραμμα της «περιοδείας» του στην Κρήτη απουσιάζει ο πανταχού παρών χαζοχαρούμενος πολιτικάντης Αυγενάκης. Ήταν όμως στην Σητεία ο…Πλακιώτάκης.
Στην Ιεράπετρα, στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, στη Μητρόπολη. Στις 11 ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης.
Επόμενος σταθμός θα είναι ο Άγιος Νικόλαος. Εκεί θα παρατεθεί προς τιμήν του γεύμα με θεσμικούς παράγοντες της πόλης στο ξενοδοχείο “Pleiades Luxurious Villas” στον Αγ. Νικόλαο (περιφερειακή οδό).
Στις 5:30 το απόγευμα θα αναχωρήσει με προορισμό το Οροπέδιο Λασιθίου. Αφού θα έχει καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Οροπεδίου κ. Γιάννη Στεφανάκη στο Δημαρχείο, θα γίνει και η ανακήρυξη του προέδρου της Ν.Δ. ως επίτιμου δημότη.
Στις 6:10 θα κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά του Τζερμιάδου και θα έχει συνάντηση με κατοίκους σε καφενείο της περιοχής.
Τελευταίος σταθμός το Ηράκλειο.
Στις 6:30 μ.μ. θα αναχωρήσει για Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη, η εκδήλωση της ονοματοδοσίας οδού “Κωνσταντίνου Μητσοτάκη” στο Γάζι έχει προγραμματιστεί για τις 8:30 το βράδυ. Έχει δε δεχτεί επίσημη πρόκληση από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.
Η ονοματοδοσία αφορά μια ανώνυμη οδό, η οποία συνδέει το Παγκρήτιο Στάδιο με την Αμμουδάρα, και η οποία θα ονομαστεί οδός “Κωνσταντίνου Μητσοτάκη”.


Η αναχώρηση του Κούλη. από το Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 τη νύχτα, με προορισμό την Αθήνα.


Τελικά κάναμε μάλλον λάθος και ήταν και ο Αγενάκης παρών. Ξέρετε αυτός που δεν αφήνει μηδέ μνημόσυνο μηδέ κηδεία χωρίς να δώσει το παρόν. . Για γάμους  και βαφτίσια το ψιλοαποφεύγει γιατί πρέπει να πέσει και το ανάλογο φακελάκι.
Δέσμευση Μητσοτάκη για ΒΟΑΚ από την Σητεία μέχρι την Κίσσαμο
Ανυπομονούν να αναλάβουν  οι εργολάβοι για να βάλουν και διόδια.
Η ΝΕΑ ΠΑΤΑΤΑ του Κούλη, γιατί το παιδί δεν μπορεί χωρίς αυτές, είναι ότι αυτοανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης οροπεδίου Λασιθίου. Η σχετική ενημέρωση βρίσκεται αναρτημένη και στο site της Νέας Δημοκρατίας, όπου συγκεκριμένα αναφέρεται: «Το απόγευμα θα μεταβεί στο Οροπέδιο Λασιθίου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης». Η διαφορά είναι ότι για το θέμα δεν έχει ληφθεί καμία σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Οροπεδίου Λασιθίου, όπως γράφει σε ρεπορτάζ της η Εφημερίδα των Συντακτών μετά από συνομιλία με τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, οπότε …συγνώμη ΛΑΘΟΣ.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

30 χρόνια ψήφιζες ΠΑΣΟΚ, ξεκληρίσατε τον τόπο. Ο Κούλης σας έφταιξε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...