Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Ο χαζο..Κούλης μας εξηγεί γιατί κάηκαν οι άνθρωποι στο…. Μάτι.





Εδώ έλιωσαν οι αλουμινένιες ζάντες και τα βρεγμένα μακώ μπουζάκια θα τους γλύτωναν. Βρε με ένα βλήμα που θέλει να γίνει και πρωθυπουργός.

Από τον ηλίθιο στον πανηλίθιο αυτή η χώρα . Αυτός ο γελοίος άνθρωπος, θα αντικαταστήσει το γιαλαντζί αριστερό κάποια στιγμή.

Αναφερόμενος στις φωτιές του 2007, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «Έγιναν λάθη το 2007, αλλά η φωτιά της Ηλείας ήταν εκατό φορές μεγαλύτερη από της περασμένης Δευτέρας. Έχω αναλάβει της ευθύνες της παράταξής μου, αλλά μη συγκρίνουμε ανόμοιες καταστάσεις».




Και για να γελάσουμε ποιο πολύ…Όταν ο Αντιπρόεδρος του Μπουμπούκος, αποκαλούσε τον Καραμανλή …Νέρωνα.






Ο Άδωνης Γεωργιάδης όπως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά περίτρανα, πηγαίνει όπου και όπως «φυσάει ο άνεμος». Μάλλον ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καλή μνήμη... αλλά ευτυχώς για όλους εμάς του υπόλοιπους, όλα καταγράφονται και αναπαράγονται για να γνωρίζουμε την ιστορία.




Εμείς θα λειτουργήσουμε αναβαθμισμένα. Με ορούς ακροδεξιάς πολιτικής μαφίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ιχνος καλησπερα εχω νεα
ο καρατζαφερης διορισε το σιδερη που εχει το σκεφτομαστε ελληνικα πρωτο αντιπροεδρο του κομματος μου το ειπε μια φιλη μου σου το γραφω επειδη με κανεις και γελαω με τον κουλη

παντως ο κουλης ειναι ολα τα λεφτα τετοι κουκλο και πολιτικο ανδρα η ελλαδα δεν εχει ξαναδει ετσι για να ζηλευεις χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ο οφσορρρρρρρρ πωλητηs κολλαγονων ο πορδοπρεσβηs και ο αργυρηs...
ο τοτοs η aveσοφια ο αρχιδαμοs η φενια η κλαρα η δωρα και τα αλλα παιδια...
η αντελινα την εκλασε την μπρωεδρασ κριμα..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...