Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Κανένας ..λοχίας δεν υπάρχει να μας σώσει; Μόνο στρατηγοί;



Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ; Αηδία κατάντησε. Κάθε… «πατριώτης» και  κόμμα . Μόνο ο …φούφωτος δεν έκανε ακόμη.

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε η δημόσια ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση, «ΠΑΤ.ΡΙ.Ε», ως απάντηση στο τεράστιο κενό εκπροσώπησης μεγάλου μέρους των Ελλήνων πολιτών.
Ένας φορέας Πατριωτικός με στόχο μια Ελλάδα στην υπηρεσία των Ελλήνων και με προτεραιότητα την ευημερία της πατρίδος και του έθνους.
Και φυσικά Ένωση διότι τα μέλη της επιθυμούμε να αποτελέσει τον οδηγό για μια ευρύτερη συστράτευση πατριωτικών δυνάμεων ως ισότιμα μέλη με έναν κοινό εθνικό σκοπό, την σωτηρία της Ελλάδας. Στην εκδήλωση, πλέον της ιδρυτικής διακήρυξης, παρουσιάστηκε το λογότυπο της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. και έγινε σειρά τοποθετήσεων και ομιλιών.

Το βήμα έλαβαν, κατά σειρά, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης και ευρωβουλευτής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, ενώ ακολούθησαν ο βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., κ. Δημήτριος Κουκούτσης, ο Πρόεδρος της Ελεύθερης Πατρίδας κ. Νικόλαος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΡΟ.Ν. κ. Ζώης Κολιός, ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα ΡΙΖ.Ε.Σ., κ. Βασίλειος Καπερνάρος, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Ανάργυρος Σαρήπαπας, η πρώην βουλευτής Λάρισας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. κα. Δέσποινα Σβερώνη, και ο πρώην βουλευτής Καστοριάς και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. κ. Συμεών Κουμπάνης.

Σήμερα, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για τον κοινό μας αγώνα. Έχουμε επιλέξει τη θέση μας και πλέον είναι καιρός όλοι να υπακούσουμε την συνείδησή μας και τις απαιτήσεις των συμπολιτών μας. Η υποχρέωσή μας για την πατρίδα και τους Έλληνες απαιτεί συστράτευση για το καλό του τόπου. Με μεθοδικότητα και κυβερνητικό πρόγραμμα.
Ας ενωθούμε, λοιπόν, αντί να εγκαλούμε ο ένας τον άλλο και να πλειοδοτούμε ή να μειοδοτούμε σε άτυπους διαγωνισμούς πατριωτισμού και ελληνοψυχίας. Ας προτάξουμε ό,τι μας ενώνει πραγματικά, την αγνή φιλοπατρία. Ας αφήσουμε πίσω ιδεοληψίες, μικροσυμφέροντα και μικροπολιτικές φιλοδοξίες.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντί να βγάζετε εκ των προτέρων αντιπάθεια για τον Κύριο Συνοδινό ως πρόσωπο, καλόν θα ήταν να κοιτάξετε τα θετικά στοιχεία του όλου εγχειρήματος ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Το ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. από την ίδρυση του έδειξε πνεύμα συνεργασίας με άλλα πατριωτικά κόμματα - αποκόμματα - παρακόμματα και αυτό πρέπει να το πιστώσουμε ως θετική εξέλιξη και να μην την πυροβολούμε τουλάχιστον ως αναφορά την πρόθεση συνεργασιών. Ένωση και σύνθεση χρειάζεται τούτη την ώρα και ΟΧΙ πολλαπλασιασμός κομματιών-κομμάτων. Υπάρχουν κόμματα -παρατάξεις κλπ που θεωρούν ότι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ θα λύσουν τα προβλήματα αυτού του τόπου και δεν έχουν ανάγκη κανέναν, όπως λένε. Μερικά από αυτά είναι στο κολάζ με τα λογότυπα των κομμάτων. Ένα από αυτά είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ (δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν, παρά μόνο να πάνε οι άλλοι σε αυτούς ως άτομα διαλύοντας τον όποιο σχηματισμό τους, στο αν είναι αλάνθαστοι και αν μπορούν να τα καταφέρουν από μόνοι τους δεν θα το κρίνω εγώ, ο καθένας ξέρει τι να κάνει). Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται έρευνα για να διαγνώσει ο εν δυνάμει ψηφοφόρος ποίος λέει τι και ποιος εννοεί όσα λέει (δηλαδή δεν δημαγωγεί πρόσκαιρα-καιροσκοπικά).

Ανώνυμος είπε...

Οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει. Ολι αυτοι σε διατεταγμενη υπηρεσια ειναι. Μασωνοι και ΚΥΠ-Αμερικανοεξαρτωμενοι ........Δουλευουν καλα το ποπολο παντως.

Ixnos είπε...

Το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά πολιτικό. Μην τα μπερδεύουμε. Ως πρόσωπο μας είναι αδιάφορο. Πολιτικά κρίνεται. Έχει παραγίνει το κακό με τους πατριώτες-σωτήρες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...