Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

O Στρατός είναι Eλληνικός, η Νατοϊκός;





Tι καρφώνει ο ψεκασμένος εντολοδέκτης; Το ΝΑΤΟ καθορίζει το που θα επιχειρεί;

2 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΕΙΑ είπε...

Σημερα απο τις 12 ως τις 4 τη νυχτα το κινητο πρεπει να ειναι κλειστο γιατι θα περασει ενα κυμα μεγαλης ραδιενεργειας κοντα στη γη και ολη τη ραδιενεργεια θα την παρει το σώμα σας. Κλειστε το τηλεφωνο και απομακρυνετε το απο σας. Διαδωστε το. Αν δεν πιστευετε δειτε bbc news στο google.

Κonstantinos Skoumpakis

Ανώνυμος είπε...

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Μακραίνει δυστυχώς ο κατάλογος των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας καθώς οι νεκροί μετά τον εντοπισμό της σορούς νεαρού άνδρα, το μεσημέρι της Δευτέρας στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, έφτασαν τους 92. Στους 25 ανέρχονται οι αγνοούμενοι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής ενώ 59 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί

Το πτώμα του νεαρού εντοπίστηκε μια εβδομάδα μετά την τραγωδία μισό ναυτικό μίλι απέναντι από το αλιευτικό καταφύγιο Ραφήνας από περιπολικό λιμενικό σκάφος του κεντρικού λιμεναρχείου Ραφήνας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Εντοπισμός και περισυλλογή σορού από ΠΛΣ με τη συνδρομή στελεχών της ΜΥΑ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ από τη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι. Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμένα Ραφήνας.

Στους 25 οι αγνοούμενοι

Στους 25 ανέρχονται οι αγνοούμενοι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής ενώ 59 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί.

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής από τη διαδικασία και της ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28» ανέφερε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη κατά την επίσημη ενημέρωση το απόγευμα της Κυριακής.

«Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής», πρόσθεσε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται από τα σωστικά συνεργεία σε στεριά αλλά και θάλασσα.

http://www.zougla.gr/greece/article/entopistike-ptoma-nearou-konta-sto-katafigio-alievmaton-rafinas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...