Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Καρατζαφύρερ , ΒγΑΛΕ το…ΚΟΚΚΙΝΟυ φουστάνι, εκείνο που σε κάνει, να μοιάζεις ….καραγκιόζης.


Μάθαμε ότι αυτή η ΠΟΛΙΤΙΚΉ παλιορομπίτσα η… ιδιαιτέρα… ΚΟΚΚΙΝΟΥ που νομίζει πως μπορεί να εργάζεται ποιο καλά με τον… πισινό της, και όχι με τον… μπροστινό της, έχει πλακωθεί στα.. ηρεμιστικά διότι …συγχύστηκε λέει, με την αποκάλυψη πως ΑΥΤΗ έκλεισε το φόρουμ της ΝΕΟΣ του ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ καρατζαπαίρνει. Μωρέ τι μας λέτε ? Έχει και ευαισθησίες το κορίτσι. Όταν κάνει μπουρδέλο το απόκομμα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της, και εξαναγκάζει πολλά αξιόλογα άτομα να πάρουν τα μάτια τους και φύγουν από το χαμαιτυπείο δεν την πιάνουν. Όταν κάνει τις συνομωσίες με τους εναπομείναντες κολογλύφτες που την περι..τριγυρίζουν μήπως …κρυώσει, δεν την ..πιάνουν.

Σημασία έχει, και η ουσία είναι, πως ακόμα το φόρουμ είναι κλειστό, δείτε εδώ για να βεβαιωθείτε. εδώ.,και όπως γράψαμε το ελεεινό χοντρογούρουνο δεν έχει σκοπό να το ξαναλειτουργήσει γιατί θα τον μαλώσει η… ιδιαιτέρα. Έξαλλου έχει βολευτεί με τους «νεολαίους» και λοιπούς συνταξιούχους γλύφτες.

Από ότι μαθαίνουμε η Καλλιρόης κοντεύει να μετατραπεί σε ρινγκ από τους μαινόμενους νεολαίους, που τα έχουν με την παρατρεχάμενη φιλιππινέζα της φουστίτσας, τον Παναγιωτακόπουλο, αφού οι φωνές τους ακουστήκαν στο… Φάληρο, εκτός του ότι απειλούν να βγάλουν στον αέρα και Φώτο με κάποια …αρεστή των ηγεσιών, και παρατρεχάμενη πουτανίτσα από την νεολαία που πηδούσε από… γραφείο σε.. γραφείο, και η χάρη της έφτασε, από την… Αμφιθέα, μέχρι τον … δήμο του ..Φαλήρου. Ο.χου και τι χαμός προβλέπεται θα έχουμε και.. τσόντα σε λίγο. ?

Ο Καρατζαπαίρνεις είπε. Πονάει πόδι ; κόβει κεφάλι

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ Λαος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ:ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΑΝΤΩΝΗΣ-ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί ρε κομμούνι έβαλες τη φωτογραφία της μάνας σου;

Το όνομά μου αργότερα μαλάκα!

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΣ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ixnos είπε...

Γιατί έτσι γουστάρω ρε λαοσίτη. Είναι ίδιο με της ......

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΙΧΝΟΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ. ΒΓΑΛΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ,ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΕΝΤΟΔΕΞΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ela mwre me ta malakismena, gamise tous ixnos. Na rwtisw ta paidakia tou laos pou sigoura diabazoun....

Einai psema oti exoyn akoustei tupoi na akoune nazistika embatiria sta grafeia? einai psema oti exei emfanistei kai o panagiwtakopoulos na xairetaei nazistika?????

Einai psema?????

An kai o tsakwmos gkomenodouleia mou murizei. Duo kollitoi den tsakonontai gia karekles.

Proswpika gia ligo mpika se ayto to mpourdelo kai den anteksa parapanw apo kapoious mines

πρωην Λαοτιανος είπε...

φανταζομαι οταν λες πινουν εννοείς μόνο ποτο ή και τίποτα άλλο;

Γιατι είχαμε δει και μια δημοσιευση παλιότερα που έλεγε για χασίσια και λοιπα.

Για εκεινη που το παίζει γκόμενα λές την τουρκάλα ή την άλλη;

Πάντως όποια και να είναι έχω ακούσει οτι τις έχει πάρει όλη η καλιρρόης.

Μπράβο μαλάκα Παναγιωτακόπουλε, πουλησες τους κολλητούς σου -δεν ξεχνάμε το πούλημα που έκανες πέρυσι στο Δημητράκη- για τα μουνια.

Φτου σου μαλάκα, βγάλε τα σώβρακα και φόρα στριγκάκια!!!

ΚΑΛΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείτε ο.. μαϊμού καλαντώνης να αποτανθεί αλλού για την προπαγάνδα του,γιατι θα τον κράξω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...