Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΝΦΙΑ: Δήθεν αντάρτικο από 27 βουλευτές της Ν.Δ.



Ανταρτικό σε τι; Στους γερμανούς προγραμματιστές του  ΤΑΧΙS; Η είσαστε παντελώς ηλίθιοι, η τρομακτικά παραπλανητές. Από ποιους εντέλλετε το σύστημα TAXIS που βγάζει την λυπητερή; Από Έλληνες ρε ξευτίλες; Από το Υπουργείο Γερμανικών διεκπεραιώσεων – εισπράξεων, και όλοι είναι δεσμευμένοι με συμβόλαιο εχεμύθειας. Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ και ο κάθε Χαρδούβελης είναι απλός εντολοδόχος στην Γερμανική μπανανία.  .

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη υπέβαλλαν 27 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις χρεώσεις.
Οι βουλευτές ζήτησαν να γίνουν αλλαγές στον υπολογισμό στον ΕΝΦΙΑ, να υπάρξει μείωση του φόρου, να διορθωθούν τα λάθη αλλά και να αναβληθεί η καταβολή της πρώτης δόσης.





Μήπως εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΔΕΝ αποσκοπεί στο να δώσει τα σπίτια σας στους Γερμανούς; Δείτε τι έλεγε ο Μόσιαλος ΑΠΟ ΤΟ 2010 (VIDEO)




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΡΗΣΣΗ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΓΑΝΕ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ; Η ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΒΑΜΒΑΚΙ Ή Η ΑΛΛΗ Η ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ; ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΟΥΝ ΦΙΛΕ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ, ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΡΒΑΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...