Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά των ΗΠΑ προσέφυγε την Πέμπτη η Αργεντινή.



Το έχουμε ξαναπεί. Υπάρχουν γυναίκες που τιμούν τα…. Παντελόνια, και άντρες που τιμούν τις… φούστες .
Ποια δικιά μας φραγκόκοτα θα τολμούσε να σηκώσει κεφάλι στην ..παντελονάτη Μέρκελ ;
Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters η Αργεντινή ζήτησε από το Διεθνές Δικαστήριο να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών επί του δημόσιου χρέους της χώρας.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Διεθνές Δικαστήριο αναφέρει ότι το αίτημα «διαβιβάστηκε στην αμερικανική κυβέρνηση», ωστόσο, τονίζει πως «παρόλα αυτά δεν θα αναληφθεί καμία δράση αν δεν και μέχρις ότου» η Ουάσινγκτον δεχθεί τη δικαιοδοσία του.
Στην προσφυγή της προς το Διεθνές Δικαστήριο η Αργεντινή αναφέρει ότι οι ΗΠΑ «προέβησαν σε παραβιάσεις της κυριαρχίας και της ετεροδικίας της Αργεντινής και άλλες σχετικές παραβιάσεις ως αποτέλεσμα των δικαστικών αποφάσεων που έλαβαν αμερικανικά δικαστήρια».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ....ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ? ΝΑΙ ΕΠΑΘΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ...ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ .ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ...ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΗ Κ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ...ΟΠΟΙΟΝ Κ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΑΦΟΥ ....ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...