Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο ….αλλά για ….γκέι



Οι περισσότεροι θα θυμούνται μία φωτογραφία της Kim Kardashian, πάνω σε μία βάρκα με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μπραζίλιαν μαγιό. Η πάντα εκρηκτική και εκκεντρική Kim, είχε τότε φωτογραφηθεί στην παραλία, αλλά μόλις τώρα αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο μυστικό που αφορά τα οπίσθιά της!
Στο επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι show «Keeping Up With The Kardashians», τα οπίσθια της Kim δέχονταν επί ώρες την περιποίηση από δύο συνεργάτες της, πριν απαθανατιστούν από τον φωτογραφικό φακό. Για να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε, η Kim προσέλαβε συνεργάτες με ειδική αποστολή την περιποίηση των οπισθίων της!
Η 33χρονη τηλεπερσόνα πάντα προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, τόσο την μπροστινή όσο και την... πισινή όψη, και για το λόγο αυτό προχώρησε στην πρόσληψη των συνεργατών "ειδικών αποστολών". Μπορεί να μην γνωρίζουμε τον ακριβή προσδιορισμό των αρμοδιοτήτων τους, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, ένας συνεργάτης της που έχει υπό την επίβλεψή του τα... τζιν που φοράει η Kim, έχει μισθό 3.600 ευρώ την ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...