Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Γιούχαραν τον Γρηγορακο στο ΠΑΓΝΗ





Κακήν κακώς έδιωξαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Λ.Γρηγοράκο, από το ΠΑΓΝΗ όπου μετέβη για επίσκεψη, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι, που ήδη, με ανακοίνωσή τους, είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την επίσκεψη, τονίζοντας την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας, δε δέχτηκαν να συναντηθούν με τον κ.Γρηγοράκο, τον οποίο ανάγκασαν σε "άτακτη φυγή" αφού αποχώρησε άρον - άρον και υπό τις φωνές διαμαρτυρίες
Σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός αρνήθηκε να παραλάβει την επιστολή που είχαν ετοιμάσεικ αθώς και την ανακοίνωση που προετοίμαζε την "υποδοχή" του, καθώς και το κείμενο το οποίο καλούσε τους επισκέπτες του νοσοκομείου στην κινητοποίηση.
Με παράσταση διαμαρτυρίας "υποδέχτηκαν" τον κ. Γρηγοράκο έξω από τα γραφεία της ΔΥΠΕ Κρήτης, εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Ιεράπετρας, με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωστή Δερμιτζάκη. Με πανό και συνθήματα αντέδρασαν στην παρουσία Γρηγοράκου στην Κρήτη, τη στιγμή που απαξιώνεται ο τομέας της Δημόσιας Υγείας και τα νοσοκομεία λειτουργούν χάρη ... στο φιλότιμο γιατρών και εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...