Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ποιος είναι ο φοροκλέπτης ..πρασινοαγροτοσυνδικαληστής;



Πλούσια η λίστα του ΣΔΟΕ με όσους πιάστηκαν για μεγάλη φοροδιαφυγή.... Ανάμεσά τους και ένας αγροτοσυνδικαλιστής, ο οποίος όπως γράφει ο Βηματοδότης «είναι από τους πλέον γνωστούς για τις ακραίες θέσεις του όσον αφορά τις επιδοτήσεις σε αγροτικά προϊόντα». 
Σύμφωνα με τη στήλη, πρωτοστάτησε στα «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά» μπλόκα των αγροτών με τα τρακτέρ, ενώ προέρχεται από το λεγόμενο «βαθύ ΠαΣοΚ» και με μία του κίνηση τα τρακτέρ έκοβαν την Ελλάδα στα δύο. 
Πιάστηκε στην τσιμπίδα για πιθανή φοροδιαφυγή καθώς στους λογαριασμούς του βρέθηκαν 750.000 ευρώ που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. 
Πάντως το σύνθημα «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά» το έριξε ο μπλε «αγωνιστής» Θ. Κοκκινούλης,

Θανάσης Κοκκινούλης
«Ολα τα κιλά, όλα τα λεφτά - το είπα εγώ το σύνθημα. Ο κ. Χατζηγάκης δεν ήξερε ούτε από κιλά ούτε από λεφτά».
(Real FΜ)

Άφεση αμαρτιών σε αγροτοσυνδικαληστές ...

 

Σε… λάιτ εκδοχή του 1996, οι κινητοποιήσεις των αγροτών

Για την ιστορία …Στην πρώτη φάση των αγροτικών κινητοποιήσεων, συμμετείχαν κυρίως νέοι αγρότες χωρίς κομματικές ταυτότητες, τα δε αιτήματά τους κινούνταν στο πλαίσιο της κοινοτικής νομιμότητας. Ζητούσαν την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος με τρόπους που δεν αντίκεινται στην κοινοτική νομοθεσία. Επιστροφή ΦΠΑ ειδικού καθεστώτος, πραγματική επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο και ρύθμιση χρεών. Ταυτοχρόνως πρόβαλλαν την ανησυχία τους για το μέλλον του αγροτικού τομέα επικεντρώνοντας σε υποδομές, πληροφόρηση, εκπαίδευση. Το «παιχνίδι» το πήραν επάνω τους οι παλιοί αγροτοσυνδικαλιστές. Το επιβεβαιώνει και η τηλεοπτική εικόνα, όπου είδαμε να παρελαύνει η γενιά των «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά». Τα αιτήματα αναπροσαρμόστηκαν στις παλαιότερες διεκδικήσεις και προτάχθηκε η στρεμματική ενίσχυση για την αναπλήρωση του εισοδήματος, ενίσχυση που απαγορεύεται αυστηρά από το κοινοτικό καθεστώς.
Ο ΕΛΓΑ ήταν  ήδη υπερχρεωμένος, με χρέη που έφταναν σε επίπεδα ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2004 τα χρέη του δεν υπερέβαιναν τα 800 εκατομμύρια.
Ο Χατζηγάκης ανέβαινε στα τρακτέρ και φώναζε μαζί με τους κ. Κοκκινούλη και Μπούτα «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά». Και ο μεν κ. Μπούτας εφάρμοζε γραμμή ΚΚΕ που θεωρεί την ΚΑΠ καταστροφή. Ο Χατζηγάκης και ο Κοκκινούλης απλώς αντιπολιτεύονταν το ΠΑΣΟΚ. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα και όλα εδώ πληρώνονται. Αυτό είναι μάθημα προς όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...