Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Ο Φαύλος, και ο κύκλος της βίας.Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τον Παπαδήμιο, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού όπου νοσηλεύεται.  
Εξερχόμενος από το νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο Λουκάς Παπαδήμος αισθάνεται τυχερός παρ' όλ' αυτά, γιατί ο φάκελος δεν βρισκόταν κοντά στην καρδιά του, ώστε να υποστεί έναν βαρύτερο και πιο σοβαρό τραυματισμό είπε προσθέτοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει βαθιές πληγές στα χέρια και στο δεξί του πόδι.
 «Εγώ ήρθα να του ευχηθώ», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας:  «Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία».

Ρε λαμόγιο ξέρεις πολλούς «πολίτες» να κυκλοφορούν με θωρακισμένο και μπράβους και εάν τρακάρουν να έρχεται το ασθενοφόρο σε δυο λεπτά και να μπαίνουν σε συναγερμό τα νοσοκομεία ; Γιατί εμείς μόνο κάτι ξενόδουλους κομισάριους και εντεταλμένους καταστροφείς της χώρας ξέρουμε, που ενδιαφέρονται για καλό της χώρας τους αλλά μόνο για την καταστροφή της. Άρα δεν είναι πολίτες.

Αντικυβερνητικοί και φιλοκυβερνητικοί δίνουν ρεσιτάλ για να αποδείξουν ποιος είναι εκείνος που στοχοποίησε περισσότερο τον Λουκά Παπαδήμιο. Τον Λουκά Παπαδήμιο δεν χρειαζόταν να τον στοχοποιήσει κανένας. Λόγω θέσης, λόγω παρελθόντος, ιδιότητας και διαδρομής ήταν εν δυνάμει στόχος. Δεν μπορεί σήμερα κανένας να πέφτει από τα σύννεφα. Και κυρίως δεν μπορούν να κάνουν πως πέφτουν από τα σύννεφα οι εκφραστές του κατεστημένου. Ούτε οι αγανακτισμένοι, ούτε οι "ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ", αλλά ούτε οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης που ορισμένοι ήταν και είναι προστάτες της τρομοκρατίας .
Εξάλλου μία σκληρή μορφή πολιτικής βίας υπόκεινται σε καθημερινή βάση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, και μην μας πουν αναίμακτης. Έχουμε  χιλιάδες αυτοκτονίες εμφράγματα, εγκεφαλικά, και άλλα καλούδια, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δίνουμε άφεση στα παρακρατικά σκουπίδια με τα... βαρελότα.Για να θυμόμαστε ποιος ήταν ο Παπαδήμος ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...