Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Αυτό είναι το «δώρο» του Τσίπρα στον Ερντογάν .Όσοι κατάλαβαν …κατάλαβαν .OTSALAN.
Τρία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων (SAT) που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές τη στιγμή που ήταν έτοιμα να περάσουν στην Ελλάδα.
Οι τρεις βατραχάνθρωποι που φέρονται σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ που μετέδωσε την είδηση, να έχουν εμπλακεί στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, συνελήφθησαν λίγο πριν περάσουν τον Έβρο, στην συνοριακή πόλη της Ανδριανούπολης.
Τα μέλη της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών της Τουρκίας, σχεδίαζαν να φύγουν στο εξωτερικό, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, που προσθέτει πως η σύλληψη έγινε σε ένα χωράφι κοντά στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου Κωνσταντινούπολης - Ανδριανούπολης.
Πρόκειται για έναν υπολοχαγό και δύο επιλοχίες από τους οποίους έχουν γίνει γνωστά μόνο τα αρχικά των ονομάτων τους που είναι A.Ç., Y.Ö. και M.Ö. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ήταν μέλη της ομάδας που είχε ως αποστολή την σύλληψη του Ερντογάν, την νύχτα του πραξικοπήματος.
Οι τρεις τους κατέθεσαν στην αστυνομία πως είχαν φτάσει στην Ανδριανούπολη προκειμένου να περάσουν τα σύνορα.

Οι 3 εξαφανισμένοι Τούρκοι κομάντος επί Ελληνικού εδάφους, όπως με ενημέρωσαν οι σύζυγοί τους
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ χθες από την Τουρκική Αστυνομία στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Αδριανούπολη γιατί ΔΗΘΕΝ ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα.
Οι πληροφορίες που είχα από τους άλλους 2, τον Χαλίτ και τον Φατίχ (που είναι κρατούμενοι στην Θεσ/νίκη), ήταν ότι οι 3 συνελήφθησαν σε Ελληνικό έδαφος στις 15/2/2017!
Συνεπώς υποψιάζομαι ότι οι 3 Τούρκοι κομάντος ήταν μυστικά κρατούμενοι στην Ελλάδα επί 3 μήνες και χωρίς δικηγόρο και παρεδόθησαν στην Τουρκία, αμέσως μόλις του ζήτησε ο Ερντογάν από τον Έλληνα Πρωθυπουργό προχθές.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους έμαθε την τεχνική ο Πάγκαλος ,αλλά την εξέλιξαν γιατί ήταν χοντροκομμένη σαν και αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

«Συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι βατραχάνθρωποι πριν περάσουν τον Έβρο».
Σε πόσα σαΐτ σπρώχνουν χρήμα για να περάσουν αυτό το θέμα με αυτό τον τρόπο. Και δεν αναφέρομε στους χαζούς που κάνουν κοπυ απερίσκεπτα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...