Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Έκρηξη σε συναυλία στο Μάντσεστερ






Συναγερμός σήμανε τις πρώτες ώρες της Τρίτης στο Μάντσεστερ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε έκρηξη στον συναυλιακό χώρο Manchester Arena στη διάρκεια της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.
Η αστυνομία αναφερόμενη στο περιστατικό έκανε λόγο για «συμβάν σε εξέλιξη». Πάντως δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες, καλώντας ωστόσο τον κόσμο να μείνει μακριά από το σημείο.

Πιο συγκεκριμένα η βρετανική αστυνομία είπε ότι είχε κληθεί για ένα επεισόδιο στο στάδιο, αλλά δεν έδωσε άλλες πληροοφορίες.
Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει μέλη του ακροατηρίου να ουρλιάζουν και να τρέχουν μέσα στο στάδιο.


https://www.theguardian.com/uk-news/live/2017/may/22/manchester-arena-ariana-grande-concert-explosion-england?CMP=Share_AndroidApp_Facebook




Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν δυο εκρήξεις με νεκρούς και τραυματίες.

Μερικά νούμερα που αναφέρουν είναι ανατριχιαστικά. 20 νεκροί 100 τραυματίες.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακιστα σκηνοθετημενο, ολοι οι τραυματιες εχουν δεμενο το αριστερο γονατο και οσα βιντεο ειδα ολοι ετρεχαν χωρις καμμια αμυχη, απλα ετρεχαν! Αν πας σε ενα πολυκαταστημα και δυο τρεις ξαφνικα αρχιζουν να φωναζουν ΒΟΜΒΑ ΒΟΜΒΑ, ενας να αρχιζει να τρεχει, το αβουλο μπουλουκι θα αρχισει να τρεχει πανικοβλητο.

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτοί οι Μετριοπαθής Τζιχαντιστες!

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρη διορθωση για το φιλο χωρις να με παρεξηγησει, δυστυχως κι εγω κανω αρκετα ορθογραφικα λαθη, γιατι οπου και ο,τι να διαβασω τις περισσοτερες φορες με πονουν τα ματακια μου, και οταν ερθει η στιγμη να γραψω, τα ορθογραφικα λαθη αν δεν προσεξω φευγουν αβιαστα.
Ο μετριοπαθης, οι μετριοπαθεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...