Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Μας πάνε …καρότσι οι πολιτικά ανάπηροι..Από το καροτσάκι του Σοιμπλε, στο καροτσάκι των θεσμών.
 Από 152 αλληλέγγυους ψηφίζεται σήμερα η συμφωνία αλληλεγγύης μεταξύ θεσμών – Τσίπρα .
Το πολύ ξύλο το θέλει ο ψεκασμένος που παίζει τον ρόλο του τάκου στήριξης .
Οι ίδιοι σχεδόν άνθρωποι που, στην αρχή της σημερινής καταστροφής, πριν μερικά χρόνια, καλούσαν σε παλλαϊκή εκδήλωση στο ίδιο μέρος, επαναλαμβάνουν σήμερα την παράσταση, όταν η κυβέρνηση των σημερινών Τσολάκογλου προχωρά ακάθεκτη όχι μόνο στο 4ο μνημόνιο που ολοκληρώνει όλα τα προηγούμενα, αλλά και στο ξεπούλημα του κοινωνικού μας πλούτου ολοκληρώνοντας την φτωχοποίηση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού. Το να είσαι βλάκας δεν είναι έγκλημα, η μειοδοσία είναι και τιμωρείται κατά το σύνταγμα. Τα εγκλήματα κατά ανθρώπων δεν συγκαλύπτονται από κανένα σύνταγμα. Παραγραφή ενός εγκλήματος δεν υπάρχει όσο αυτό διαρκεί και εξελίσσεται. Αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το δρόμο πρέπει να το θυμούνται, όπως και τα τσιράκια τους που πλέον έχουν ρόλους σε άλλα κόμματα.

 Λέμε εμείς τώρα…


Ωχ ετοιμάζεται για …νεκρώσιμη ακολουθία. Έως ότου γίνει η διευθέτηση του χρέους  που θα μεταφραστεί σε ανάκαμψη της οικονομίας και περιορισμό της ανεργίας, θα ήταν καλό η γραβάτα του Τσολάκογλου  να παραμείνει στην ντουλάπα του. Όσο για το "πλεόνασμα" που πρόεκυψε όπως ισχυρίζεται ο Νονός και αποδέχεται ο Φούφουτος και τα άλλα παιδάκια, τότε τί χρειάζεται η έξοδος στις "αγορές" για νέα δάνεια και γιατί προσελήφθη η Rothschild; Όταν σας περισσεύουν χρήματα εσείς δανείζεσθε;


Οι …τοκογλύφοι δεν έχουν τέτοια αύξηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, ή θα σηκώσουμε … τα πόδια. Τόσο καιρό με τα πόδια σηκωμένα κι ανοιχτά μας έχουν, ας σηκωθούμε, κι ας τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει: Φάπες μπόλικες. Και αν έχει λήξει γιαούρτι, αυγό, έχει σαπίσει κάποιο λαχανικό... κι από αυτά. Αν δεν τους διώξουμε, θα μας ξεκάνουν εντελώς. Δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτα, ενώ στο τέλος θα στείλουν και το λογαριασμό πως τάχα τους χρωστάμε κι άλλα τόσα!

Ανώνυμος είπε...

Κορυφώνεται η αγωνιά απόψε λένε τα κωλοκάναλα, λες και υπάρχει η παραμικρή ελπίδα να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που προαποφάσισαν οι τοκογλύφοι. Ότι ψηφίζουν γράφτηκε στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες. Μπροστά τους ο Τσολακογλου φαντάζει ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...