Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ε…. είσαστε πολύ αλήτες. Σας χρειάζεται επειγόντως Γουδί.Η καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα περιορίσει φαινόμενα μη καταβολής αποδοχών, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας, τονίζει η  παραΕργασίας

Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση της Αχτσιόγλου και της Τσακαλώτου, με ημερομηνία έναρξης ισχύος την 1η Ιουνίου 2017, με την οποία καθιερώνεται η υποχρεωτική καταβολή από τους εργοδότες των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών.
Όπως αναφέρει η  σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, σε εργοδότες που τυχόν παραβούν την υποχρέωση καταβολής των αποδοχών των εργαζομένων αποκλειστικά σε τραπεζικό λογαριασμό τους, θα επιβάλλονται κυρώσεις από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.
Η καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα περιορίσει φαινόμενα μη καταβολής αποδοχών, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας.
Δηλαδή ρε καθίκια η καταβολή στην τράπεζα είναι εγγύηση πληρωμής η πάσα στους τραπεζίτες για να δείχνουν αυξημένες καταθέσεις ; Εγώ από αύριο θα τα βάζω στην τράπεζα και θα τους στέλνω να  βγάζουν τα μισά και να μου τα επιστρέφουν, γιατί θα τους σχολάσω.

Τα κουπόνια αντί μισθού ρε κόπανοι, θα δίνονται και αυτά μέσω τραπεζών;
Έχετε καταστρατηγήσει τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...