Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Η πρόβλεψη της…. «Λίτσας Πατέρα»



Την κάθοδο του; στις επόμενες εκλογές προανήγγειλε μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα ο Καρατζαφέρης.
Ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και πως ο επόμενος πρωθυπουργός δεν θα αλλάξει τίποτα καθώς θα είναι το υπάκουο παιδί της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, θα είναι – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε περισσότερο γερμανότροπος από τους Τσίπρα, Σαμαρά και Παπανδρεόυ.
Εκτίμησε πως οι εκλογές θα γίνουν μετά από ενάμιση χρόνο, τον Οκτώβριο του 2018 ενώ για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν Πασικοποιηθούν ωστόσο όπως ανέφερε ο Τσίπρας θα είναι τραυματισμένος.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ηγετικές του ικανότητες.
Χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη «Κοσκωτά» της εποχής μας λέγοντας ότι αγοράζει τα πάντα και πως είναι το νέο φρούτο που έχει κολλήσει δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα ενώ τόνισε πως ο κ. Σαββίδης έχει πολλά δούναι λαβείν με τον κύριο Καμμένο.
Για τον Κώστα Καραμανλή είπε πως δεν ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχε περάσει από την Ελλάδα, ενώ είπε πως αν επέστρεφε σήμερα (Καραμανλής) στην πολιτική σκηνή θα ήταν καλύτερος από την προηγούμενη φορά.

Δηλαδή παρ΄τ΄αυγο και κούρευτο.

Διάσημοι και Μαχητές μαλώνουν ξανά στο Survivor


Δήλωση κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: Συγκυβερνάμε με τη τρόικα – Aυτή γράφει τα νομοσχέδια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...