Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Υπάρχουν και τέτοιοι Κρητικοί….





Γιατί οι ποιο πολλοί δεν είναι… κρητικοί, αλλά… ευρωπέη.
Πρόκειται για το νέο προωθητικό και βίντεο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινού Δρόμου, στην Κριτσά, του Δήμου Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη.
Δύο δρομείς περνούν από ποτάμια, δάση και φαράγγια σε μια διαδρομή γεμάτη φυσικό κάλλος. Δύο οργανοπαίκτες, πανέτοιμοι για πεντοζάλη. Τι σχέση έχουν όλα αυτά; Στο ξεκαρδιστικό κυριολεκτικά βίντεο, οι Κρητικοί δείχνουν την υπέροχη φιλοξενία τους σε υπερθετικό βαθμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειχαμε παει Κρητη καπου κοντα στα Σφακια και ειπαμε να πιουμε οπου βρουμε ενα πρωινο καφεδακι. Σταματησαμε σε ενα καφενεδακι οπου ειχε ενα μεγαλο πλατανο.
Παραγγειλαμε τα καφεδακια μας σε ενα παππουλακο τον ρωτησαμε εαν εφτιαχνε πρωινο η απαντηση ηταν αρνητικη και μας λεει διπλα στο φουρνο. Διπλα ακριβως ειχε ενα φουρνο οπου εφτιαχνε και καφεδες χωρις βεβαια να το γνωριζουμε, εμεις ειδαμε τον πλατανο και ειπαμε εδω αραζουμε.
Παμε να παρουμε απο τον φουρνο τα γνωστα τυροπιτες κλπ το παλληκαρι που ηταν μεσα ηταν πολυ εξυπηρετικο και ευγενεστατο. Η συζυγος του ομως οταν μας ειδε οτι ειχαμε παραγγειλει καφεδες στον παππουλακο του εστησε φιλε μου ενα καυγα μπροστα μας, γαμ@σε τα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...