Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ξανά στον Κορυδαλλό ο Γιώργος Μαργαρίτης



Ο λόγος που θα βρεθεί αύριο στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας είναι κοινωνικού χαρακτήρα, δηλαδή να ψυχαγωγήσει τους κρατουμένους. Μην πάει, το μυαλό σας στο κακό. Δεν έχει μπλεξίματα με τον νόμο.
Γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν κοινωνικές ομάδες του περιθωρίου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δέχτηκε αμέσως να πρωταγωνιστήσει στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, το ίδιο και οι συνεργάτες του, οι μουσικοί που τον ακολουθούν στα live του. Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στους κρατουμένους της φυλακής συγκαταλέγονται μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Γ. Μαργαρίτη, αλλά και άλλα τραγούδια, λαϊκά και ρεμπέτικα. Μεταξύ αυτών θα είναι σίγουρα και το θρυλικό σουξέ του Γιώργου «Στο κελί 33».
Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι ο Μαργαρίτης έχει περάσει στο παρελθόν την πύλη των Φυλακών Κορυδαλλού και ως κρατούμενος την περίοδο της δικτατορίας. «Θυμάμαι, είχα πάει ένα βράδυ σε ένα σπίτι να τραγουδήσω και μου ζήτησαν Μίκη Θεοδωράκη. Με το που αρχίζω με αρπάζει ένα χέρι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ένας χωροφύλακας. “Τι τραγουδάς, δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται;” Έκανα ότι δεν το γνώριζα. Εκείνη τη φορά σώθηκα. Υπήρξαν, όμως, άλλες που δεν τα κατάφερα. Έτρωγα ξύλο για επτά μέρες, μπήκα στον Κορυδαλλό, αλλά ευτυχώς για λίγο» έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του. espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...