Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Αυτό για όσους νόμιζαν, ότι ο Τράμπ είναι κάτι το …διαφορετικό.



Αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν κομβόι σιτικής πολιτοφυλακής η οποία πρόκειται στην συριακή κυβέρνηση, αναφέρουν πληροφορίες.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την επίθεση –η οποία χαρακτηρίστηκε ως αμυντική ενέργεια- έχουν καταστραφεί άρματα μάχης, Α/Κ Α/Α συστήματα ZSU-23 και φορτηγά.
Η επίθεση έγινε κοντά στην πόλη At Tanf. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για ποιο λόγο τα αμερικανικά αεροσκάφη προχώρησαν σε αυτή την επίθεση  αλλά εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε θα πρόκειται να μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη η  οποία θα δοκιμάσει για άλλη μια φορά τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία.
Όπως αναφέρει το ρωσικό Sputnik η επιχείρηση των αμερικανικών αεροσκαφών  έγινε κοντά στην πόλη Tanf όπου αμερικανικές και βρετανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύουν «Σύρους μετριοπαθείς» αντάρτες κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία και το Ιράκ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι επρόκειτο για αμυντική ενέργεια προκειμένου να διασφαλιστούν "ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στην περιοχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...