Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πάκης ήσουν, και …πάκης θα μείνεις.





Είπε….Την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας την "χάραξαν" δύο πολιτικοί.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που κυβέρνησαν 7 χρόνια ο πρώτος και 3 ο δεύτερος από τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης..
Το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου δεν τόλμησε να αναφέρει.



Η Κόλαση και η Ιστορία Δικαιώνονται οι νεκροί;


 


Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918-2017)

 

Δέκα απέθαντες στιγμές του Κ. Μητσοτάκη



Όταν μιλάει το Αλτσχάιμερ . Ξέχασε τι έπαθε ο… «άνθρωπος με το γαρύφαλλο»  από τους «συντρόφους» του Μητσοτάκη. Και μετά λένε ότι δεν πάει χέρι-χέρι η νεοαριστερά με την νεοδεξιά. Ότι τα σκατά και η κουτάλα.
 
Διάβασε ρε ραμολιμέντο Γλέζο να ξεστραβωθείς.



 

Πολιτικοί, επιχειρηματίες, επώνυμοι -Ποιοι παραβρέθηκαν στο τελευταίο αντίο στον Κ. Μητσοτάκη [εικόνες]


Το πιστό του σκυλί τον Καρατζαφερη γιατί δεν τω δείχνετε ρε; Τσάμπα έκανε το διπλοτριπλό αφιέρωμα στον Δρακουμέλ ;

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κηδείες στην Ελλάδα στο τέλος θα γίνουν happening. Θα συναντιούνται όλες οι ντίβες της διαπλοκής με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι αναμενόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου ανεφερω ενα ασχετο που μου ετυχε και εμεινα Παυλοπουλος. Ειχα καιρο να παραγγειλω μεσω ταχυδρομειου και επειδη τα λιγοστα λεφτα μου τα μετραω ευρω προς ευρω χαριν της Ευρωπαικης μας αναπτυξης, εκανα Δευτερα μεσημερι μια παραγγελια απο Λαρισα και λεω να μη πληρωσω 10+ στο κουριερ ας τα στειλουν με το ταχυδρομειο και οποτε ερθουν. Εμεις εδω δεν ειχαμε "Πορτα πορτα" (αμεση παραλαβη τυπου κουριερ)
Πραγματι Δευτερα 7 το βραδυ ειδα στο λογαριασμο μου οτι απεσταλλει η παραγγελια.
Τριτη μεσημερι χτυπαει το τηλεφωνο, λεω καλα τωρα επεσα για υπνο χ@στηκα να σηκωθω, καμμια vodafone ΟΤΕ κλπ θα ειναι. Το απογευμα χτυπαει παλι το τηλεφωνο, το σηκωνω, εχετε ενα δεματακι μου λεει ο κοπανος σας ειχα παρει πιο μπροστα αλλα επειδη σχολασα θα σας το φερω αυριο. Υπεθεσα οτι ηταν απο την τραπεζα ενα μαμημενο pin που περιμενω εδω και πεντε μερες και δεν εδωσα σημασια.
Την αλλη μερα, χθες δηλαδη, με παιρνει τηλεφωνο ο κοπανος, φερνω το δεματακι μου λεει, απο αφελεια ρωταω ως αλλος κοπανος, εχει τιποτα να πληρωσω; Ναι μου λεει και μου αναφερει το ποσο που ειχα πληρωσει γαι την παραγγελια.
Εμεινα Παυλοπουλος! Με κανονικο κουριερ θελει τρεις μερες!
Λες να φτιαξουν οι κωλογερμαναραδες το δημοσιο; Ακομη δεν μπορω να το χωνεχω, απιστευτο!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πάμε όλοι στην ταφή για να σιγουρευτούμε ότι τον τσιμέντωσαν καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο…..Ο στόχος που έχουν όλες αυτές οι υστερόβουλες μοιρολογίστρες είναι ένας: μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Έτσι συμβαίνει ότι περίπου συνέβη και μετά τη πτώση της χούντας το 1974, όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά 10 εκατομμύρια αντιστασιακοί. Σήμερα έχουμε εκατομμύρια Μητσοτακικούς. Αλλά μετά θάνατον...

Ανώνυμος είπε...

Παπαχελας προς Μητσοτάκη ….«Πρόεδρε, υποθέτω θέλεις να αντέξεις να δεις τον Κυριάκο πρωθυπουργό»; «Αυτό που θέλω είναι να έχω τα μυαλά μου για να μπορώ να βοηθήσω να μη γίνουν μεγάλα λάθη τον πρώτο καιρό, και να τα προλάβουμε».
Τα λέει ΟΛΑ. Ζήτω που καήκαμε. Από το στόμα του πατρός. Το παιδί είναι ένα… λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο και ευστοχος σχολιασμος και σκεψη και με μια δοση χιουμορ.
Εγω σταθηκα στην τελευταια τους φραση, παιδια της Μπιλντερμπεργκ και οι δυο τους και με γνωμονα αυτο, εκανα το δικο μου συνειρμο.
Προσεξτε την τελευταια του φραση.....

"Ήξερα ότι δεν θα τον ξανάβλεπα. Και πως θα μας έλειπε αυτή η ωμή, καθαρή φωνή ενός ανθρώπου που τα έζησε όλα, που, είτε διαφωνούσες, είτε συμφωνούσες μαζί του, έπρεπε να τον ακούς. Ίσως γι’ αυτό με αποχαιρέτησε με μία φράση που δεν θα ξεχάσω:
«Να θυμάσαι, παιδί μου, ένα πράγμα:
Αυτή η χώρα όσο εύκολα χαλάει, τόσο εύκολα φτιάχνει»»"

Σαν να του λεει ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δύο Έλληνες θα είναι παρόντες στη σύνοδο: Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της τσιμεντοβιομηχανίας TITAN και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, άνθρωπος πολύ κοντά στον αμερικανικό παράγοντα.

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με... μενού Ελλάδα, Ρωσία, Κίνα και... διαδίκτυο!
http://www.pronews.gr/portal/20170601/world/diethnis-politiki/39/xekinise-i-synedriasi-tis-leshis-mpilntermpergk-me-menoy-ellada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...