Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Άμα βρείτε έστω και έναν υπουργό διαχρονικά που δεν χωσμένος στα σκατά εμάς να μας χε…ρετίσετε.Γίνετε η σφαγή των ΑΧαμνών.
Πέντε ΠΡΩΗΝ υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εμπλέκει το  καλοπαιδο ο Μαρτίνης, πρώην πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν", για...το μεγάλο σκάνδαλο και τις πιέσεις που δέχτηκε ως προς την πώληση του νοσοκομείου. Την ίδια ώρα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, βρίσκεται αντιμέτωπος με δικαστική δίωξη!, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Documento», αποκαλύπτει ότι στην κατάθεσή του ο  Μαρτίνης εμπλέκει τρία πολιτικά πρόσωπα, τους  Άδωνη Γεωργιάδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Μάκη Βορίδη, ενώ στη συνέντευξή του σημειώνει ότι "ο Κώστας Χατζηδάκης και ο Νότης Μηταράκης είχαν επίσης ενεργό ρόλο" στις πιέσεις για πώληση του νοσοκομείου. Παράλληλα υποστηρίζει ότι ήταν σε γνώση του τότε πρωθυπουργικού γραφείου του κ. Σαμαρά, για ό,τι συνέβαινε. "Δέχτηκα να ρίξω το συμβούλιο ακούγοντας μια φωνή στο τηλέφωνο να λέει: "ναι Ανδρέα, κάνε έτσι για να σωθεί το Ντυνάν", υποστηρίζει στη συνέντευξή του. Σε ερώτηση, μάλιστα, της εφημερίδας απαντά ότι "αυτός που μου το είπε ήταν πιο πάνω από υπουργό"...

Αναπάντητα, όμως, ερωτήματα δημιουργούνται και από την καταγγελία υπαλλήλου του  Μ. Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με την οποία ο ευρωβουλευτής φέρεται να της έπαιρνε χρήματα από το μισθό της!

Οι δύο υποθέσεις μπορεί να είναι διαφορετικές ωστόσο τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα αλλά, κυρίως, η ηγεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οφείλουν να δώσουν σαφείς απαντήσεις τόσο για την περίπτωση του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", όσο και για τον Κεφαλογιάννη. Είναι θέμα δημοκρατίας να μην μείνει ούτε σκιά πάνω και από τις δύο υποθέσεις καθώς τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα δημιουργούν ανησυχία και οφείλονται απαντήσεις από επίσημα χείλη, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ...

avgi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...