Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Θα έχουμε νέα πτώση Κωνσταντινούπολης ;




Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός της Euroleague στο μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρ Μπαχτσέ, το κλίμα στην Κωνσταντινούπολη είναι τεταμένο.
Παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί στους φιλάθλους να φορούν διακριτικά των ομάδων τους – και παρά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη – μια ομάδα φίλων του Ολυμπιακού βγήκε με κασκόλ, σημαίες και φανέλες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.
Μάλιστα μια ομάδα των Ultras έφτασε μέχρι την Αγιά Σοφιά, τον ναό-σύμβολο  και φωτογραφήθηκε με τα λάβαρα του Ολυμπιακού.
Κόκκινος συναγερμός
Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 η τούρκικη αστυνομία έχει τεθεί στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού για τον τελικό του Final Four. Τουλάχιστον 1.100 άντρες των ειδικών δυνάμεων και 1800 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για την ασφάλεια των φιλάθλων.
Στο στάδιο «Σινάν Ερντέμ», όπου σήμερα στις 21.00 θα αγωνιστούν ο Ολυμπιακός με τη Φενέρ παχτσε, έχει τοποθετηθεί σύστημα αναγνώρισης προσώπων, ενώ σε περίπτωση που υπάρξουν επεισόδια γύρω από το στάδιο θα υπάρξει άμεση επέμβαση.
Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη, όλοι οι υπεύθυνοι ασφαλείας έχουν στο πέτο τους κάμερα και οι εικόνες μεταδίδονται αμέσως σε κέντρο ελέγχου, που βρίσκεται σε ειδικό όχημα της αστυνομίας. «Δεν μπορεί ούτε πουλί να πετάξει πάνω από το στάδιο» σχολιάζουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Γύρω από το στάδιο, επίσης, αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων ερευνούν συνεχώς για ύπαρξη βομβών.



Ο Σουλτάνος απειλεί θεούς και δαίμονες .Εάν δεν νικήσουν οι Τούρκοι, θα στήσει δίκες για ….προδοσία. .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...