Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Για την Ισλαμοποίηση της Αθήνας …μιλιά.





Η ισλαμοποίηση του Παρισιού, και όχι μόνο, πρακτικά όλης της Γαλλίας είναι γεγονός. Ένας Γάλλος ο οποίος υποκρύπτει την ταυτότητά του καθώς κινδυνεύει με επιθέσεις από μουσουλμάνους μιλά στο αμερικανικό δίκτυο CBN για την εμπειρία του.

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι μουσουλμάνοι-ισλαμιστές στην Ελλάδα. Σε λίγα χρόνια με την «ατεκνία» των γηγενών και την «κουνελοτροφία» των ισλαμιστών , χωρίς να αναφέρουμε την καθημερινή εισβολή τους κατά εκατοντάδες, θα είμαστε μισοί-μισοί.

Πως αντιμετωπίζουμε το θέμα; Απλά δίνουμε και την διαχείριση του Αιγαίου στους Τούρκους διακινητές. .

Ο πανίσχυρος οικονομικά τουρκικός πολυεθνικός κολοσσός Koc Group ανέλαβε από κοινού με την εταιρεία Folli Follie Group του Δημήτρη Κουτσολιούτσου τη διαχείριση του λιμένα Λέσβου, το 2012 υπο τις ευλογίες του Μπουμπούκου κάνοντας πράξη την πρώτη ελληνοτουρκική συνεργασία στον τομέα του τουρισμού.

Μια συμφωνία μίσθωσης για την τουριστική εκμετάλλευση του λιμανιού στο νησί της Μυτιλήνης, διάρκειας 40 ετών, η συνολική αξία της οποίας ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ.
Η τουρκική εταιρία προ δυο ετών ψιθυριζόταν ότι βολιδοσκοπούσε τους τουριστικούς λιμένες της Σάμου, της Κω, της Λέρου και της Χίου. Πέντε χρόνια μετά την “απόβαση στη Λέσβο η Setur, η οποία υπό την ομπρέλα της έχει 10 από τις μεγαλύτερες μαρίνες στην Τουρκία (μεταξύ των οποίων το Αϊβαλί, Τσεσμέ, Κουσάντασι, Μαρμαρίδα) βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά πάμε με “φόντο” τη μαρίνα της Κω, αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο, μακριά από παραχωρήσεις ή ιδιωτικοποιήσεις. Οι διαγωνισμοί για ορισμένες τουλάχιστον εξ’ αυτών των μαρίνων που αναμένεται να ενταχθούν ή έχουν ενταχθεί στο “πακέτο” παραχωρήσεων, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα, αν και ο υφυπουργός Οικονομίας και ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας έδωσε προ ημερών το “σύνθημα” πως θα τρέξει άμεσα το “project μαρίνες” συνολικά.  


Σουνίτες μείον Σιίτες ίσον Σουνιτικό Κουρδιστάν. Η εξίσωση που εξηγεί πλήρως αυτό που έρχεται. 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...