Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Όλοι φοβούνται τυχόν προεκλογικά γιαουρτώματα και κάνουν… πίσω



Λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι να ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ τους δικούς υποψήφιους περιφερειάρχες, αλλά αυτό που επικρατεί στην κυβέρνηση και το κόμμα δεν έχει προηγούμενο. Υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και μεγαλοστελέχη έχουν πει “όχι” στον Γ. Παπανδρέου για ενδεχόμενη υποψηφιότητά τους, αρνούμενοι να υπακούσουν στις εντολές του. Σε ένα απίστευτο αλισβερίσι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά, απλοί “στρατιώτες” του κόμματος αρνούνται στον στρατηγό” να πάνε στη μάχη. Σε έναν πραγματικό πόλεμο θα έπρεπε να εκτελεστούν άμεσα, στον “πόλεμο” του ΠΑΣΟΚ απλά γίνεται χαμός και στο Μαξίμου επιδίδονται στο γνωστό άθλημα της στρουθοκαμήλου.

Ο πρωθυπουργός διαρρέει ότι είναι εκνευρισμένος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει ότι όλοι είναι στρατιώτες αλλά οι υποψήφιοι με το ζόρι έχουν στυλώσει τα πόδια τους. Μπατζελή, Κατσιφάρας, Μαγκριώτης, Τιμοσίδης, Κουκουλόπουλος και Γκερέκου φαίνεται να πρωτοστατούν σ’ αυτό το ιδιότυπο αντάρτικο που έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με Μπατζελή και Κατσιφάρα για τις περιφέρειες δυτικής Ελλάδας και Στερεάς. Πιθανότατα μέχρι την Κυριακή να πουν τον αναγκαστικό “ναι” και οι υπόλοιποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...