Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τέσσερις οι νεκροί από τον εκτροχιασμό.



Τραγωδία έξω από την Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε εκατό επιβάτες εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε οικία που έμεναν λάθρο..
Τέσσερις νεκροί επιβάτες και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας (μηχανοδηγός) σοβαρά, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του δυστυχήματος, που σημειώθηκε στις 21.45 το Σάββατο, λίγο έξω από το σταθμό 'Αδενδρο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ...
Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια. Σύμφωνα με τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ, τρεις τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ένας εκ των οποίων διασωληνωμένος και ένας τραυματίας κατευθύνεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως.
Πληροφορίες, νωρίτερα έκαναν λόγο για δέκα επιβάτες ελαφρά τραυματισμένους, οι οποίοι θα μεταφέρονταν στα νοσοκομεία “Αγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.
Το πρόβλημα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εντοπίζεται στα δύο πρώτα βαγόνια. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, διέσχισε σπίτι που βρίσκεται κοντά στις γραμμές και το οποίο κατοικείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...