Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Εδώ χρειαζόταν ο… θεοφιλογιαννάκος ,και το …Ε.Α.Τ - ΕΣΑ.Για να πουν τον… Αλέξη… Παναγιώτη.
Μεταφέρουμε την ιστορία Όπως τη διηγούνται δύο αυτόπτες μάρτυρες από το σταθμό Πανόρμου. Παρασκευή απόγευμα λίγο μετά από τις 15.30:
“Μια ομάδα 7 Ευέλπιδων (πρωτοετείς).. με την επίσημη στολή εξόδου, αποβιβάζονται από το ΜΕΤΡΟ και ετοιμάζονται να εξέλθουν στην πλατεία. Ομάδα 3 ελεγκτών εισιτηρίων τους σταματούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να τους ελέγξουν. Στο πρόσωπο του επικεφαλής των ελεγκτών, ένα χαμόγελο ικανοποίησης.. ο εξευτελισμός του θεσμού του στρατεύματος… Την ίδια ώρα ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι περνούσαν ελεύθερα.. Οι Ευέλπιδες πειθαρχημένοι και με αξιοπρέπεια, αφήνουν κατά γης τα πράγματα τους και ετοιμάζονται να δείξουν τις ταυτότητες τους.. Ήξεραν οι εκδουλευτές του συστήματος πως τα 7 παιδιά της Ελλάδας μας δεν φόρεσαν ξαφνικά την στολή του Έυελπη για να γλυτώσουν το 1 ευρώ του εισιτηρίου. Απλά ήθελαν να τους ταπεινώσουν. Να ταπεινώσουν τον θεσμό του στρατεύματος… Με την επέμβαση 4 πολιτών και ενός ειδικού φρουρού το πρωτότυπο λαϊκό δικαστήριο έλαβε τέλος”.
Ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας συμπληρώνει:
“Όταν ζήτησα το λόγο από τον Ελεγκτή γιατί σταμάτησε μόνο αυτούς απ’ όλο τον κόσμο, ο ελεγκτής φώναξε την Αστυνομία”.
Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του μετρό θα επιληφθεί του θέματος μαθαίνοντας τρόπους και σίγουρα ιστορία σε κάποιους ελεγκτές τους, που εύκολα μπορεί να εντοπίσει.
militaire.grΗ ψεκασμένη ορντίναντσα πάντως δεν θα παρέμβει για τον «προπηλακισμό» των παιδιών του ,  γιατί αναζητά λεφτά για… άρβυλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...