Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Δεν έχασε η ΑΕΚ, αλλά όπως πάντα το ποδόσφαιρο.




ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 2-1 με πέτσινο γκολ στο 81ο λεπτό.



Δείτε το Γκολ του… Σαββίδη .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε αναρωτηθεί γιατί ο Ρωσοπόντιος Σαββίδης διάλεξε την βόρειο Ελλάδα για ξεκίνημα στις μπίζνες ενώ όλοι οι διαπλεκόμενοι ξεκινούν από την πρωτεύουσα ; Είναι ο δούρειος ίππος του διαμελισμού ρε πρόβατα. Θα το πληρώσουμε ακριβά το κομμούνι. Σιγά – σιγά θα ξεκινήσει το έργο με τους βόρειους και τους νότιους.

Ανώνυμος είπε...

Καποιος πρεπει να ειναι ο "εκλεκτος". Αλλωστε το εχουμε μαθει (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) το ποιημα.
Ο,τι δεν μπορει να περασει ο ενας (βλεπε κομμα) το περναει ο αλλος.
Ο Γιωργακης τους το ειχε πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην ομιλια του στη Θεσσαλονικη
"ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" και απο κατω η αγελη των προβατων χειροκροτουσε και επευφημουσε αντι να του πουν ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ!
απο το σημειο που εχω μαρκαρει να ξεκινησει το βιντεο μεχρι το 14:30 (λιγα δευτερολεπτα ειναι)
https://youtu.be/ZCFPNnzPULg?t=13m52s

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς καμιά όρεξη για διένεξη μαζί σας θα ήθελα να πω τη γνώμη μου για όσα συμβαίνουν.
Κατ'αρχήν παρακολουθούμε ένα θέατρο του παραλόγου με πολιτικές κυρίως προεκτάσεις. Για να βρούμε την άκρη του νήματος θα ήθελα να θυμηθούμε όλοι πως ήταν προεκλογικά οι "παικτες" τοποθετημενοι. Ο συριζα απο τη μια πλευρα με κρυφη υποστηριξη Καραμανλη έχοντας επιχειρηματιες τυπου Μελισσανιδη, Σαββιδη. Από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία με τα καθεστωτικά ΜΜΕ (πχ Αλαφούζου, mega, Κοντομηνα κλπ) και με την προσθήκη του Μαρινακη που έπαιξε τον ρόλο του πρώτα χρηματοδοτωντας κόμματα και μετά κατεβαίνοντας να πάρει το λιμάνι του Πειραιά. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι. Πόνταραν οι επιχειρατιες σε πολιτικούς για δικό τους όφελος.
Ο μεν Σαββίδης δίνει θέσεις εργασίας στη βαριά χτυπημένη από ανεργία Β.Ελλάδα και προσπαθεί να πάρει έξυπνα και καθοδηγουμενος (αν κρίνω απο την αφέλεια που πρωτοεμφανιστηκε) την συμπάθεια των αγανακτισμένων συμπολιτών μου είτε με αναφορές σε θρησκεία είτε με την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ και φυσικά με χρήματα και στήριξη από Ρωσια.
Ο Μελισσανιδης απο την μεριά του αφού πρώτα "εξαφανιστηκε" για ένα χρονικό διάστημα τον βλέπουμε να επανέρχεται δριμυτερος στηρίζοντας με όλα τα μέσα την Δουρου και αυτή τη στιγμη να δραττει τους καρπους (ΟΠΑΠ, εμπόριο καυσίμων, γηπεδο ΑΕΚ κλπ).
Ο Μαρινακης απο τη μεριά του ξεκίνησε ως διάδοχος του Κοκκαλη και με έτοιμο μηχανισμό να τον καθοδηγεί. Ήταν με το λάθος στρατόπεδο και έκανε ακόμα πιο εξωφθαλμες και κραυγαλέες κινήσεις όπως το noor1, ο απόπλους του ακυβερνητου πλοίου στο Σαρωνικό(προφανώς για να βγει και η υπόλοιπη "ζαχαρη") και ο αφανισμος ολων των μαρτυρων.
Ο δε Αλαφούζος καλα να πάθει και κανείς δεν νομίζω να λυπάται το φερέφωνο.
Όσο για τον Βαρδινογιάννη δεν ξέρω κατά πόσο η φωτιά στο καράβι στην Αδριατική με το ναυάγιο κλπ ηταν ενα μυνημα ότι έφτασε η ώρα να κάνει στην άκρη.
Αν το δούμε ποδοσφαιρικά καμία αδικία για την ΑΕΚ. Αν και ΠΑΟΚτσης που προέρχομαι από τη Ν.Ελλάδα εχω να πω ότι 3 δευτερόλεπτα πριν το γκολ γίνεται καθαρό πέναλτι μπροστά στο διαιτητή όπου εκεί υπάρχει προθεση απο μέρους του να μην το δωσει. Το οφσάιντ είναι πολύ οριακή φάση και το συζητάμε.
Και κάτι άλλο, πρέπει αυτοι οι κάφροι που πηγαίνουν στα γήπεδα να αφήσουν την αστυνομία να τους μαζέψει. Έλεος πια με τους αναρχοκυπατζηδες στα γήπεδα.
Με εκτίμηση και χαιρετισμούς σε όλους και ειδικά στο Διηνεκη.

Ανώνυμος είπε...

Το γιατί στη Θεσσαλονίκη έχει πολύ απλή απάντηση. Γιατί η Θεσσαλονίκη απελευθερώθηκε 100 χρονια μετα την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι υποδομές που έχει είναι της πλάκας. Πιστεύω πως οποιοσδήποτε έχει χρηματα (ειδικά αν του τα δίνουν για να το ξοδέψει και δεν είναι δικά του) θα έβρισκε στη Β.Ελλάδα άπειρες ευκαιρίες για να επενδύσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαββίδης δήλωσε ότι ίσως κατέβει και στην πολιτική. Αυτό θα είναι το θανάσιμο λάθος του. Όποιος ανακάτεψε το ποδόσφαιρο με την πολιτική έσπασε τα μούτρα του .Βλέπε Κοσκωτα, βλέπε Βγενόπουλο. Όταν μίλησε στην βουλή κουνώντας το δάκτυλο έσκαψε τον λάκκο του. Οι πολιτικοί θα τον πουλήσουν και γρήγορα τον Σαββίδη. Οι Μαρινάκης Αλαφούζος ,Βαρδινογιάννης , κ.α ήταν εντός – εκτός διότι γνώριζαν το τι θα πάθουν. Το να ανακατευτείς ενεργά είναι σίγουρος τάφος. Εξάλλου οι δηλώσεις του αμερικανού πρέσβη στο ΒΗΜΑ δεν αφήνουν περιθώρια για Ρώσους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...