Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

To δοκίμασαν στον Δρακουμέλ; Καήκαμε.



Θα περιμένει και το εγγόνι του να γίνει πρωθυπουργός.
Το ελιξίριο της νεότητας φαίνεται πως ανακάλυψαν Έλληνες επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Η συνταγή βασίζεται σε φυσικά βότανα που επιβραδύνουν και αναστρέφουν τη διαδικασία της γήρανσης. Τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες παρουσία γιατρών, ερευνητών  και επιστημόνων.

«Ερευνούμε τους μηχανισμούς γήρανσης και ερευνούμε  τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιστρέψουμε το γήρας. Και επειδή αυτό είναι αρκετά ευαίσθητο το κάνουμε με φυσικούς τρόπους, ώστε η οποιαδήποτε παρέμβαση που κάνουμε να είναι ασφαλής. Υπάρχουν άλλωστε και οι γενετικές παρεμβάσεις που βρίσκονται σε πειραματικά στάδια, αλλά εμείς κάνουμε παρεμβάσεις με φυσικούς τρόπους και πριν από λίγες ημέρες ανακοινώσαμε τα πρώτα αποτελέσματα» λέει ο Δρ Δημήτρης Τσουκαλάς.
 Η μέθοδος των Ελλήνων επιστημόνων που αποκαλύπτει και το μυστικό της μακροζωίας αφορά τη μελέτη των τελομερών, που είναι τα άκρα των χρωμοσωμάτων. Ύστερα από χρόνια ερευνών εντοπίστηκαν βότανα που έχουν θετική δράση.  
«Ο στόχος μας είναι και όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα είναι εφικτός ο άνθρωπος να ζει πάνω από 120 χρόνια. Ο διακεκριμένος γιατρός εξήγησε ότι μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα βγει το πρώτο σκεύασμα – συμπλήρωμα διατροφής. «Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσουμε τα βότανα, αλλά σε έξι μήνες θα υπάρχει το πρώτο σκεύασμα.
Οι ερευνητές ευελπιστούν ότι τα αποτελέσματα μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση τόσο της διάρκειας της ζωής αλλά και στην ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών θεραπειών για νοσήματα που συνδέονται με το γήρας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζεολιθο πινουν που αφαιρει απο τον οργανισμο με φυσικο τροπο τα βαρεα μεταλλα και τις τοξινες και σιτιζονται με μεγαλη ποικιλια απο βιολογικα χορτα φρουτα και λαχανικα. Δεν τρωνε αυτοι τυποποιημενα προιοντα ουτε κρεατικα/ψαρικα εμποριου γι' αυτο ζουν ολοι αυτοι τοσα χρονια ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτάκης δεν τρώει πλέον .Μόνο βαλβολίνες και φίλτρα του αλλάζουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...