Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Καταζητούνται ματαίως τα 46.936 κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα.Η Κυβέρνηση δε γνωρίζει, που απασχολούνται 46.936 άτομα (τα οποία πληρώνει) του “στενού” και “ευρύτερου” Δημόσιου Τομέα, σύμφωνα με τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικού Έργου του Ποταμιού, κ. Παναγιώτη Καρκατσούλη. Μόλις 8 από τα 14 Υπουργεία να έχουν απαντήσει σε σχετικές Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις του Ποταμιού, για τα πόσα είναι τελικά τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, που εποπτεύονται από τα Υπουργεία.
Σύμφωνα με τον κ. Καρκατσούλη, οι 46.936 «αγνοούμενοι» αφορούν σε:
  • Τακτικό προσωπικό: 33.438
  • Συμβάσεις έργου κ.λπ.: 10.062
  • Μέλη Δ.Σ.: 1.762
  • Λοιπές περιπτώσεις: 1.674.

Την ίδια στιγμή η παλιοκαριόλα Γεροβασίλη ξεκαθαρίζει καθησυχάζοντας τους πραιτοριανούς μέσω του φιλοκυβερνητικού ΕΘΝΟΥΣ ότι  όχι μόνο δεν θα γίνουν απολύσεις από το Δημόσιο, αλλά ότι, θα αυξηθούν οι προσλήψεις το 2017 και 2018. Επίσης, κάνει σαφές ότι, δεν θα υπάρξουν υποχρεωτικές μετακινήσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, στο πλαίσιο του προσφάτως ψηφισθέντος ν/σ για την “κινητικότητα” στη Δημόσια Διοίκηση!

Δηλαδή δεν της φτάνει ο άκρατος διορισμός μετακλητών ο αριθμός των οποίων ξεπερνά πλέον τις 2.000  αυξάνοντας κατά 146 εκατ. ευρώ από τον Δεκέμβριο του 2015 το κόστος μισθοδοσίας των, θέλει και άλλους διορισμούς.

Και την ίδια στιγμή….. στην Μπανανία….

 

Χοντρό «τσεκούρι» 30% στις συντάξεις!!! Ποια επιδόματα και φοροαπαλλαγές καταργούνται από το νέο έτος…

 

Χαράτσι στα λεφτά μας! Φόρο στις αναλήψεις μετρητών ζητούν οι τράπεζες με εντολή της τρόικας
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ψάξε,ψάξε δεν θα τα βρεις...
που λέγαμε μικροί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...