Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δεν αντέχουμε άλλα πληρωμένα πόστ από τον Καμμενο.



Θα είμαστε με τις σφεντόνες, και αυτός θα διαφημίζει ότι έχουμε…. πυραύλους.

Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου: «Ακροβατικά» των ελληνικών CL-415 Canadair στη Χάιφα
Χαμός στο Ισραήλ με τους τρομερούς Έλληνες πιλότους – Θερμά συγχαρητήρια από Μ.Νετανιάχου – Έλληνας πιλότος: «Είμαστε φίλοι σας και είμαστε πάντα εδώ για εσάς» – Άφωνοι οι ισραηλινοί αναγκάστηκαν να υποκλιθούν στην ανωτερότητα των Ελλήνων.
Μάλιστα Ισραηλινοί τόνιζαν σε πηγαδάκια ότι «αφού οι Έλληνες  πετυχαίνουν τέτοιες επιδόσεις  με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη, δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα κάνουν με τα…μαχητικά»!
Μάλιστα αυτό ανάγκασε και τον ίδιο τον Μ.Νετανιάχου να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια του στους Έλληνες αξιωματικούς που έκαναν την χώρα μας και πάλι να αποτελεί το επίκεντρο των ευμενών σχολίων στην ισραηλινή αεροπορική βάση Hazor.
Ο Μ.Νετανιάχου πρώην αξιωματικός του ισραηλινού στρατού έμαθε για την δράση των Ελλήνων πιλότων και έμεινε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που έδρασαν ρίχνοντας τα αεροσκάφη τους με μαεστρία πάνω από τις εστίες της φωτιάς για να την σβήσουν καλύτερα. Γι αυτό και ο ίδιος ευχαρίστησε του Έλληνες αξιωματικούς .
Ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της χώρας του για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή της Ελλάδας στην κατάσβεση των πυρκαγιών που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες το Ισραήλ.
Ο Ισραηλινός Πρόεδρος εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό των Ελλήνων πιλότων και πυροσβεστών, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικώς στην κατάσβεση των πυρκαγιών.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, έμπειροι αξιωματικοί του Ισραηλινού στρατού είχαν ανακοινώσει «για να ακούσει η Τουρκία», ότι με πλήρη δράση της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας όλες οι τουρκικές αεροπορικές βάσεις θα «σβηστούν» από τον χάρτη μέσα σε 48 ώρες.

Σε αφοπλισμό της χώρας οδηγεί η κάθετη μείωση των αμυντικών δαπανών που επιβάλλουν οι δανειστές τα τελευταία χρόνια. Οι ενέργειες που κάνει η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για να αποφευχθεί νέα μείωση μισθών
Η κάθετη μείωση των αμυντικών δαπανών που επιβάλλουν τα τελευταία χρόνια οι δανειστές με το επίπλαστο δίλημμα «βούτυρο ή κανόνια» οδηγεί σε αφοπλισμό της Ελλάδας, τη στιγμή που η Άγκυρα θέτει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της Συνθήκης της Λωζάννης και οι φόβοι για ένα «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο αυξάνονται. Ο Προϋπολογισμός του 2017 προβλέπει νέες περικοπές ύψους 123.000.000 ευρώ και με τα διαθέσιμα πλέον 475.000.000 είναι αμφίβολο αν οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να αγοράσουν... βίδες και πυρομαχικά.

ΔΕΙΤΕ  ΑΥΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...