Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο «πιλότος» στα F 16 Κούλης καταγγέλλει τον «πιλότο» στα ελικόπτερα Καμμένο.





Τέτοιο ψώνιο από τους ξευτίλες, δεν έχει ματαξαναγίνει. Να είχαν αυτό της νοσοκόμας να ξεσκατίζουν τους γέροντες, θα έκαναν και κάτι καλό.  
Σφοδρή κριτική στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με αφορμή την παρουσία του ως «συγκυβερνήτης» ελικοπτέρου ΧΙΟΥΙ στη Σύμη, άσκησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
«Για ακόμη μια φορά, ο κ. Καμμένος προκαλεί, επιλέγοντας να μετακινηθεί με τρόπο που δεν αρμόζει σε Υπουργό Εθνικής Άμυνας», τονίζει ο κ. Δαβάκης, που επισημαίνει ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «οφείλει να γνωρίζει πως η ιδιότητα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας δεν του δίνει το δικαίωμα να παραβιάζει τους κανόνες ασφαλείας των πτήσεων στρατιωτικών ελικοπτέρων ούτε, περισσότερο, να παριστάνει ο ίδιος το συγκυβερνήτη».


Ενώ γίνονται κοσμογονικά γεγονότα στην διεθνή σκακιέρα και ο Νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας ΗΠΑ είπε : «Να δούμε τον κόσμο από την οπτική της Τουρκίας»!  δείχνοντας την νέα  τάση που επικρατεί, και  Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ξαναχτυπά στέλνοντας το μήνυμα ότι…: «Εμείς δεν θα φυλακιστούμε σε 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα - Θέλουμε και των γειτόνων»! οι δικοί μας ξεφτιλισμένοι …..παίζουν με τα αεροπλανάκια τους.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είδα τον ψεκασμένο στην Φώτο εδώ Μάχιμος ο πιλότος του Τράμπ. που είχε βάλει και στο γόνατα επιχειρησιακά δήθεν έγγραφα και …με έπιασε ένα νευρικό γέλιο που δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Δεν γίνετε ρε πούστη να έχουμε τέτοιον γελοίο για υπουργό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...