Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ρε λαμόγιο Νικολόπουλε…



Δεν πρόκειται να σας δώσει δεκάρα κάτω από το τραπέζι ο …μεγαλοξενοδόχος, για αυτό βγάλε το όνομα του.
Στελέχη του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Χανίων απέστειλαν στον Πρόεδρο του και ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ατράνταχτα στοιχεία, που υποκρύπτουν σκανδαλώδη έννοια υπέρ μεγαλοξενοδόχου της περιοχής!

Μόλις περιήλθαν σε γνώση του Νίκου Νικολόπουλου τα στοιχεία ο ανεξάρτητος βουλευτής προέβη στην ακόλουθη, αποκαλυπτική δήλωση:

Αντί ν’ αποτελεί αντικείμενο Εισαγγελέα, επιβραβεύεται κιόλας ένα διαφαινόμενο σκάνδαλο, που λέγεται ότι καταβάλλεται προσπάθεια να «ξεπλυθεί» και να νομιμοποιηθεί με «φωτογραφική» τροπολογία στη Βουλή, που πρόκειται σήμερα να τύχει επεξεργασίας από τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου, προσπαθούν κάποιοι να χαρίσουν 20 εκ. ευρώ σε ξενοδοχείο, παρ’ ότι επί Υπουργίας Μηταράκη, μετά από τρεις ελέγχους, είχε απορριφθεί η επιδότησή του, γιατί ο επιχειρηματίας είχε παρουσιάσει ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία που αφορούσαν την ίδια συμμετοχή του κατά το στάδιο της υπαγωγής επένδυσής του στον αναπτυξιακό νόμο.

Πολύ θα ήθελα να πιστέψω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μία διακομματική συμπαιγνία. Εύχομαι δε, να είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι κατάγονται από τα Χανιά ο αρμόδιος Υπουργός και ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης….

Ας σημειωθεί ότι εισηγητές στην Διαρκή Επιτροπή είναι η Αναστασία Γκαρά και ο Χρήστος Σταικούρας. Ειδικώς ο δεύτερος, ως πρώην Υπουργός Οικονομικών, είναι βέβαιο ότι γνωρίζει την περίπτωση και ομολογώ ότι «έχω την περιέργεια να πληροφορηθώ το περιεχόμενο της εισήγησής του.

Είναι δυνατόν να παρακαμφθούν οι τρεις έλεγχοι που έγιναν επί Υπουργίας τους; Ποια σκοπιμότητα υπαγορεύει σήμερα την έγκριση, στην ουσία, μιας επένδυσης που είχε απορριφθεί για λόγους, που συνιστούν κιόλας την παρέμβαση Εισαγγελέα;»

Προσπαθούν να χαρίσουν 20.000.000 ευρώ σε ξενοδοχείο, παρ’ ότι επί Υπουργίας Μηταράκη, μετά από τρεις ελέγχους, είχε απορριφθεί η επιδότησή του, γιατί ο επιχειρηματίας είχε παρουσιάσει ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία που αφορούσαν την ίδια συμμετοχή του κατά το στάδιο της υπαγωγής επένδυσής του στον αναπτυξιακό νόμο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...