Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Όταν … «βαριούνται», καίνε τα γραφεία του Σώρρα ,για να περάσει η ωρα τους.Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στα γραφεία του πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" του Αρτέμη Σώρρα, επί της οδού Χρήστου Τσούντα στον Κατσαμπά..
Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και στο σημείο έφθασαν 2 οχήματα με 9 άνδρες που ρίχτηκαν  στη μάχη με τις φλόγες προκειμένου να μην επεκταθεί σε παρακείμενα σπίτια καθώς το γραφείο στεγάζεται σε κατοικημένη περιοχή.
Η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα, προκαλώντας υλικές ζημιές με έγγραφα και αντικείμενα εντός του χώρου να γίνονται παρανάλωμα του πυρός και τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι άγνωστοι έριξαν εμπρηστικό μηχανισμό σπάζοντας τη τζαμαρία.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το ανακριτικό της πυροσβεστικής ενώ να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που ξεσπάει  φωτιά σε γραφείο των "Ελλήνων Συνέλευσις" στο Ηράκλειο καθώς ανάλογο περιστατικό είχε υπάρξει τον περασμένο Αύγουστο με το γραφείο του στην Θερισσο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...