Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Η Γνώμη του Ντόναλντ Τράμπ για Τσίπρα και Ελλάδα;



Μάλλον δραματικά είναι τα πράγματα για την κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστεράς του Αλέξη Τσίπρα, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τον βλέπει σαν ένα πολιτικό απάτη, και τον κατατάσσει σαν ένα «Νικολά Μαδούρο-Βενεζουέλα» της Ευρώπης!
Ο Ντόναλντ Τράμπ δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να ανήκει στους κόλπους της Δύσης, αλλά στην Ρωσική σφαίρα επιρροής με ότι αυτό συνεπάγεται. !
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του που δείχνουν και την τάση των δραματικών εξελίξεων «Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά με την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τη Γερμανία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, που άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα. Ή ακόμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία. Αυτοί μπορούν να χειριστούν την κατάσταση» Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι όταν αναλάβει και επίσημα την Προεδρία, θα αναθεωρήσει μερικές από τις απόψεις του για την Ελλάδα, κατόπιν προτροπής των συμβούλων του, για την σημαντική Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, όλα αυτά όμως τα γνωρίζει πολύ καλά ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, και θα ασκήσει μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια να αποσπάσει την Ελλάδα από τις ΗΠΑ, προσφέροντας ελκυστικά ανταλλάγματα στον Τραμπ!

Κάτι τέτοιο όμως είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρει ο Πούτιν, γιατί τα αμερικανοεβραϊκά –συμφέροντα - λόμπι βλέπουν την Ελλάδα σαν ένα γωνιακό μαγαζί, με το κυριότερο να είναι ότι τα περισσότερα ελληνικά κόμματα  δεν θέλουν ξεκάθαρα να υπαχθούν στην Ρωσική σφαίρα επιρροής, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να στέλνει τους περισσότερος έλληνες πολιτικούς, διακοπές στην Σιβηρία!
Όλα αυτά … «ομαλά» όμως, εάν δεν βάλει – παροτρύνει ο Πούτιν την Τουρκία να διεξάγει πόλεμο με την Ελλάδα, ούτως ώστε να πέσουμε σαν ώριμο φρούτο στα χέρια του, αφού το σίγουρο είναι η μη στήριξη μας από το περιβόητο ΝΑΤΟ. Με αυτό τον τρόπο θα βγάλει και από τυχόν δύσκολη θέση τον «φίλο» του τον ΤΡΑΜΠ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...