Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Μόνο τανκς δεν κατεβάζουν για τον Ομπάμια.



Ίσως γιατί ξοδεύαμε το κονδύλι για καύσιμα, λόγω παρελάσεων.
Νεκρή πόλη θα θυμίζει αύριο το κέντρο της Αθήνας αφού τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια. Όμως έχει και τα καλά της η γελοιότητα αφού θα είναι σαν παιδική χαρά.
Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα και μετά από εντολή της Αστυνομίας λόγω της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα, αύριο Τρίτη στις 12.00 θα κλείσουν οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ , Μ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ και ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ και μέχρι νεοτέρας. Επίσης από τις 10.20 π.μ. ως τις 11.20 π.μ. δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από και προς το Αεροδρόμιο.
Παράλληλα με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύονται πορείες και συγκεντρώσεις σε όλο το κέντρο της Αθήνας από τις 6 το πρωί της Τρίτης μέχρι στις 12 τα μεσάνυχτα και από 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ουσιαστικά συγκεντρώσεις επιτρέπονται μόνο στην Ομόνοια και στα Προπύλαια μέχρι το ύψος της οδού Αμερικής και φυσικά στο Πολυτεχνείο.
Η απαγόρευση αφορά και όλους τους δρόμους που θα περνά ο Ομπάμα από Αεροδρόμιο, η περιοχή γύρω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης από 6 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης. (Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις περιοχές)
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός ενώ το κέντρο της Αθήνας θα μετατραπεί σε φρούριο.
Μεγάλη αναμένεται και η ταλαιπωρία για τους οδηγούς. Με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ γίνεται γνωστό ότι κατά το διήμερο (15 και 16-11-2016) της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. BARACK OBAMA , θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του Λεκανοπεδίου της Αττικής.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φονιαδες των λαων Αντιαμερικανοι! Πανε και αυτοι πανε και οι αγωνες τους ξεβρακωθηκαν μπροστα στον απερχομενο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...