Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Και μετά… δεν είναι …μπουρδέλο ?





Νοτοπούλου... Διευθύντρια στο Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη: Ο ΕΝΦΙΑ είναι έκτρωμα και θα καταργηθεί.

Βλέποντας τον διορισμό της 28χρονης στο πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης και της άλλης, της ...συμφοριασμένης, στο υπουργείο Εργασίας, η μνήμη μου ανέτρεξε σ' αυτό που έλεγαν φωναχτά, οι παλιές καραβάνες της δημοσιογραφίας, στις εφημερίδες και στα κανάλια που πέρασα, όταν μπούκαραν, με περισσό θράσος, κάτι μπάνικα γκομενάκια, για ν' ασχοληθούν με την δημοσιογραφία και το... ρεπορτάζ.
"Αυτές ποιος τις γαμάει και μας τις κουβάλησε δω μέσα?"
Ξέρω και ονόματα αλλά δεν λέω, γιατί θα γίνει κόλαση....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν ξερεις ονοματα πηγαινε σε ενα ιντερνετ καφε και ανωνυμα βγαλτα στη φορα εγω αυτο θα εκανα ,και αστους να ψαχνουν .Βεβαια καποιοι θα πουν οτι δεν ισχυει αλα ισως και καποιοι να το ψαξουν. θαλεια

Ανώνυμος είπε...

Ολα μπουρδελο ειναι και ερχονται τα καλλιτερα. Ακου σκηνικο, ειχα βρει ενα Γαλλικο καταστημα με εξαρτηματα για diy ηχεια, οι τιμες τους στο 1/3 του κοστους απο της Ελλαδας.
Μεταφορικα για χωρες της Ε.Ε 28 ευρω, για την Ελλαδα 40! Ξεχεστηκαμε μεσω e-mails και τελικα δεν παραγγειλα. Αυτο πριν απο ενα χρονο. Μπαινοντας σημερα να δω που κυμαινονται οι τιμες σε συγκεκριμμενα προιοντα, καραφλιασα, ακριβως τις ιδιες τιμες με εδω και τα προιοντα τους μετρημενα κουκια.
Τους πηρε ο διαολος φιλαρακο, και αυτο συμβαινει και με αλλες κατασκευαστριες εταιριες απο Ολλανδια Γερμανια Ιταλια και ιδιαιτερα στις χωρες της Σκανδιναβιας.
Το παρτυ της ευημεριας τελειωσε!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός γαμεί αυτήν τήν Παπάρω ?? ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...