Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Eνα ...ρουλεμάν λιγότερο.



Στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης, με λοίμωξη του αναπνευστικού. Yπεβλήθη την Δευτέρα σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη ενώ η κατάσταση του εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται ιατρικές πηγές, ο πρώην βουλευτής υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο.

Όπως έγινε γνωστό η επέμβαση που είχε ως στόχο να καθαρίσει τη μολυσμένη περιοχή ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου, όπου συνεχίζουν την αγωγή οι θεράποντες ιατροί.

Σε βραδινή ανακοίνωση της θεραπευτικής ομάδας, η κατάσταση του Θ. Πλεύρη, εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη...

efsyn.gr








 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι νοήμονες, κανονικοί άνθρωποι προσευχόμαστε για τη ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Θάνου Πλευρη, ενος νέου οικογενειάρχη με μικρά παιδια. Μου λένε οτι μολονότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμη καθε ώρα που περνα ειναι είς όφελος του. Διότι το παλεύει, ειναι νέος κι ο κίνδυνος καθε λεπτό μειώνεται. Μακαρι
Θλίβομαι ομως βαθια κι οργιζομαι με τους ανεγκέφαλους υπανθρωπους που εδω στα social media έγραψαν είς βάρος αυτού του νέου ανθρωπου που αγωνίζεται για τη ζωη του απίστευτες αθλιότητες. Μονο και μονο επειδή διαφωνουν πολιτικα μαζι του. Ποσο μίσος κι αθλιότητα υπάρχουν σε αυτη την κοινωνία της απόλυτης παρακμής. Νιώθω βαθια αηδία κι αποστροφή Γιάννης Λοβέρδος

Ανώνυμος είπε...

''Κρειτον του λαλειν το σιγαν''Οπου λειπει η ντροπη περισσευει το θρασοs!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον 6:24 μ.μ.
Τα παιδακια που εμειναν ορφανα να δεις ποση βαθεια αηδια νοιωθουν οργη και αποστροφη για τους πατριδοκαπηλους γερμανοτσολιαδες εθνοπροδοτες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...