Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ε… αφού το είπε ο… Καρατζαφέρης …θα γίνει.



Για την επιθετική πολιτική του Ερντογάν έναντι της Ελλάδας μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, προχωρώντας μάλιστα σε μια εφιαλτική πρόβλεψη:
Ο Ερντογάν δεν έχει άλλη λύση από το να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα, δεν έχει άλλη λύση.
 Έχει τη μισή χώρα που τον αμφισβητεί, έχει κλείσει την άλλη μισή στις φυλακές, χρειάζεται λοιπόν κάτι πατριωτικό προς τα εμπρός.
 Στην Τουρκία νίκη δεν είναι να φτάσουν ξέρω εγώ στο Ιράκ ή να πάρουν την Συρία ή να φτάσουν στο Αζερμπαϊτσάν. Νίκη για την Τουρκία είναι μόνο η οποιαδήποτε νίκη εις βάρος της Ελλάδος», είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο «Radio Marconi 96,1″ του Βόλου.
Παράλληλα, εκτίμησε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, δεχόμενη πιέσεις από Τούρκους και Αλβανούς, «σαν το ζαμπον ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμί, σαν σάντουιτς μεταξύ Τουρκίας και Αλβανίας», όπως είπε χαρακτηριστικά:

»Ο Κοτζιάς δεν είναι βλάξ, είναι ευφυής ο άνθρωπος, αν κάτι του λείπει ίσως είναι η εμπειρία. Ήρθε τώρα ο Ράμα μέσα σε δύο χρόνια και κατέστη ομόλογος με την Ελλάδα;
 Ο Ράμα; 
Δηλαδή η γιαγιά του πρέπει να γυρίζει μέσα στον τάφο. 
Η γιαγιά του είναι Ελληνίδα, Αναγνώστου στο επίθετο. Παίζει παιχνίδι, είναι το alter ego της Τουρκίας, να καταλάβουν ότι είμαστε σαν το ζαμπον ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμί, σαν σάντουιτς μεταξύ Τουρκίας και Αλβανίας»,σημείωσε.
Αναφερόμενος στην κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ, προέβλεψε ότι δεν θα πέσει, ενώ χαρακτήρισε τη ΝΔ έκδοση του μνημονίου: »Δεν τον βλέπω να πέφτει, παρά την φιλότιμη προσπάθεια κάποιων υπουργών του να καταγκρεμίσουν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την εξουσία.
Τώρα, ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος είναι ένα έτσι φρέσκο παιδί, έχω την αίσθηση ότι αυτό που υπηρετεί, την ακραία νεοφιλελεύθερη έκφραση, ότι κινείται σε όχι πολύ δημοφιλή χωράφια.
 Οι τρεις πιο μνημονιακοί υπουργοί του Σαμαρά, Μητσοτάκης, Άδωνις και Χατζηδάκης, αυτοί είναι η νέα ηγεσία της ΝΔ. Δηλαδή, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ναι μεν υπάρχει αυτό το απεχθές πρόσωπο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό το οποίο έρχεται είναι πολύ χειρότερο».
«Ο Τραμπ είναι ελπίδα»
Αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ είπε πως για τον ίδιο αντιπροσωπεύει την «ελπίδα, την προσδοκία, την ευχή».
«Χαίρομαι που βαδίζει πάνω στα οράματα που είχαμε χτίσει με τον Φάρατζ στο ευρωκοινοβούλιο το 2004, ακριβώς επάνω σε αυτά τα χνάρια», είπε και συνέχισε:
 «Είναι εθνοκεντρικός, είναι εναντίον της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή ακριβώς εκεί που κινούμεθα εμείς, αυτό που πιστεύουμε εμείς, το όραμά μας. 
Μακάρι να υπάρξει και μεταλαμπάδευση στον υπόλοιπο κόσμο.
 Αυτή τη στιγμή δημιουργείται ένα ωραίο τετράγωνο, Πούτιν, Μεγάλη Βρετανία, ενδεχομένως αύριο και η Γαλλία. Η Ελλάδα αν μπορέσει να το πιάσει αυτό και εξαρτάται από τους πολίτες, ότι χρειάζεται ένας Τραμπ εδώ, δεν μπορούμε να βάλουμε τους αντίθετους του Τραμπ, δηλαδή τους νεοφιλελεύθερους, δεν μπορούμε να βάλουμε τους Αριστερούς, εδώ θέλουμε κάποιους εθνοκεντρικούς τύπους που να ταυτίζονται με τη νέα πολιτική που ροδίζει σήμερα σε όλο το κόσμο».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...