Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Άμα έδινε δώρο κυλόττες δεν θα πήγαινε καμία.



Ξεκίνησαν από σήμερα οι προσφορές των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη για την «Μαύρη Παρασκευή» και οι ουρές δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σκηνές που παλαιότερα βλέπαμε να εκτυλίσσονται στις ΗΠΑ όπου η «Μαύρη Παρασκευή» είναι μια παραδοσιακή μέρα μεγάλων προσφορών φαίνεται πως ζωντανεύουν και εδώ. Σύμφωνα με το thessnews.gr, o λόγος είναι η προσφορά που κάνει ένα κατάστημα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας με είδη καλλυντικών, που κάνει δώρα και ειδικές προσφορές με την ευκαιρία τόσο της Black Friday, όσο και της πρώτης μέρας λειτουργίας του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς; Oτι δεν…. «χρησιμοποιούν»;

Ανώνυμος είπε...

Aυτές είναι εικόνες από πτωχευμενη χώρα; Μετά γκρινιάζουν γιατί ο Σοιμπλε είπε ότι ζούμε πάνω από τις δυνατότητες μας. Θα μας γαμήσουν οι γερμανοί και καλά θα κάνουν . Είμαστε αμετανόητοι.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η κρίση δεν είναι για όλους!!!
κάποιοι έχουν ακόμα τον τρόπο τους

Ανώνυμος είπε...

Ποσα εκατομμυρια ατομα ζουν στην Αθηνα; Ποσα μαγαζια ειχαν black friday? Δεκα, δεκαπεντε σε ολο το λεκανοπεδιο; Τι ειναι να μαζευτουν και 500 ατομα απεξω; Οι περισσοτεροι αφραγκοι ηταν, για το κοζι πηγαν, οτι κανουν καθε Κυριακη, μπαινουν κοιτουν ρωτουν και αντε γεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...