Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Τόσο πολύ πείραξε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα η εκλογή του Τράμπ ;




Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες - Θα ελεγχθούν μία προς μία όλες οι αναρτήσεις . Στο στόχαστρο και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς -

Το απόλυτο κλίμα διχασμού επικρατεί στις ΗΠΑ λίγα μόλις 24ωρα μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στη θέση του προέδρου. Ο Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας και πολιτικός δέχεται απειλές για τη ζωή του από δεκάδες χρήστες στο twitter, οι οποίοι ζητούν και εύχονται να βρεθεί κάποιος που θα προβεί στη δολοφονία του νέου προέδρου. Το θέμα έχει αρχίσει να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς στην αμερικανική κοινωνία υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από ψηφοφόρους της Χίλαρι Κλίντον, οι οποίοι δεν έχουν αποδεχθεί το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών. Δεκάδες χρήστες με μηνύματά τους στο twitter και γενικότερα στα social media, ζητούν και εύχονται τη δολοφονία του Ρεπουμπλικανού. «Το μόνο που εύχομαι είναι ο πρώτος που θα επιχειρήσει να σκοτώσει τον Τραμπ, να μην αστοχήσει», ανέφερε ένας από τους χρήστες, ενώ ανάλογες φράσεις χρησιμοποιεί η πλειοψηφία όσων δεν τάσσονται στο πλευρό του νέου Αμερικανού προέδρου, προκαλώντας το απόλυτο εμφυλιοπολεμικό κλίμα, την επομένη μία προεκλογικής εκστρατείας που χαρακτηρίστηκε με ακραίες εκφράσεις και αντιπαλότητα, με ευθύνη και τόσο του Ντόναλντ Τραμπ, όσο και της Χίλαρι Κλίντον. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δείχνει δημοσίως την ανησυχία του, ωστόσο έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον ίδιο, αλλά και την οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι η πιθανότητα να γίνει στόχος μετά την εκλογή του, από εξτρεμιστικές ομάδες, ή κάποιον τρελό ή φανατικό, έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Ένας χρήστης πρότεινε την ημέρα που θα παραλάβει και επισήμως τα ηνία της χώρας ως την καταλληλότερη για τη δολοφονία του νέου προέδρου, ώστε να μην προλάβει να εφαρμόσει κανένα από τα σχέδιά του, ενώ άλλος ρωτούσε «ποιος θα αναλάβει τη δολοφονία του Τραμπ;».

Στο στόχαστρο των απειλητικών μηνυμάτων βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικ Πενς, ως ο άμεσος συνεργάτης του νέου προέδρου.




Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ: «Η Παγκόσμια Ελίτ σχεδιάζει να σε δολοφονήσει» (Βίντεο) -




Σε συνταγματικό πραξικόπημα κατά του Ν.Τραμπ καλούν τους εκλέκτορες του τα συστημικά αμερικανικά ΜΜΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Monisha Rajesh έκανε tweet κάτι σχετικό και πλέον έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο Twitter...!!!
Η είδηση:

https://twitter.com/PrisonPlanet/status/797110741392310272

και ο διεγραμμένος λογαριασμός

https://twitter.com/monisha_rajesh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...