Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Με τον … «χημικό φόβο», αποφεύγουν την… Πνύκα.



Μας μπέρδεψαν με την… Συρία αφού στρατιωτική εκστρατεία θυμίζει η επιχείρηση των Αμερικανών πρακτόρων που βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επίσημη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην ελληνική πρωτεύουσα, στις 15 και 16 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ προσγειώθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, κάτω από άκρα μυστικότητα, αεροπλάνα του αμερικανικού στρατού.
Τα αεροπλάνα μετέφεραν τα οχήματα ασφαλείας του προέδρου και περίπου 150 άτομα υγειονομικό προσωπικό, το οποίο θα βρίσκεται σε επιφυλακή.
Νωρίτερα, είχε φτάσει ένα δεύτερο αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε 300 πράκτορες, στρατιωτικό εξοπλισμό και ένα ελικόπτερο, η χρήση του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί.
Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μετακινείται με ξένα οχήματα, αλλά μόνο με αμερικανικά.
Στις αρχές της εβδομάδας, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 500 πράκτορες της CIA, που θα συνοδεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο κατά τις ημέρες της παραμονής του σε ελληνικό έδαφος.

 Την ίδια ώρα, και τυπικά προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φαίνεται πως οδεύει η προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, η οποία αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Πνύκα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΡΟΣΙΛΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!!!!!
ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΤΝΑΛΤ !!!!!!
ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...