Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Διαμαρτύρονται οι "φιλιππινέζες" της εκάστοτε κυβέρνησης.



Δεν τους αποκαλούμε εμείς έτσι αλλά οι ίδιοι. Όταν λένε πως δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους και δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας τι σημαίνει; Ότι είναι δουλικά τσιράκια της.

Θα ήταν για μας μια ακόμα «καλοστημένη παράσταση» αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα, τονίζει σε ανακοίνωσή της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται:...
«Με αφορμή τα χθεσινά απαράδεκτα γεγονότα έξω και μέσα από το Πολυτεχνείο, τα οποία δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό έχουν προσλάβει μόνιμο χαρακτήρα, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι θα ήταν για μας μια ακόμα "καλοστημένη παράσταση" αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα.
Και επειδή δεν θέλουμε να είμαστε «θεατές» στο ίδιο επικίνδυνο και καταστροφικό "έργο", ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκφράζουμε την έκπληξη και την απογοήτευσή μας γιατί η κοινωνία βλέπει τους μπαχαλάκηδες να καταστρέφουν, να καίνε και να προκαλούν καίγοντας ακόμα και ελληνικές σημαίες, χωρίς να υψώνει φωνή διαμαρτυρίας.
Από την πλευρά μας, καταγγέλλουμε την εγκληματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα Εξάρχεια και στην γύρω περιοχή με αποτέλεσμα να διατρέχουν θανάσιμους κινδύνους όσοι συνάδελφοί μας καλούνται να υπηρετήσουν εκεί.
Καλούμε την ηγεσία να αναθεωρήσει την τακτική που ακολουθεί διαπράττοντας ένα διαρκές λάθος:
Οι συνάδελφοί μας δεν είναι σάκοι του μποξ και η αστυνομία δεν είναι απορροφητήρας είτε της λαϊκής δυσαρέσκειας είτε των όποιων εγκληματικών σχεδίων και πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Είναι για να προστατεύει τη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας, να εξασφαλίζει την τάξη και την ασφάλεια στην πόλη και φυσικά να μην επιτρέπει σε κανέναν να προσβάλει τα ιερά μας σύμβολα. Οι απίστευτες εικόνες με την ελληνική σημαία να φλέγεται στα χέρια βανδάλων και μάλιστα ως σόου για τις τηλεοπτικές ανάγκες, δεν πρέπει να επαναληφθούν. Γι' αυτή τη σημαία, άλλοι έχουν δώσει ακόμα και τη ζωή τους.
Καλούμε τέλος την Κυβέρνηση, αντί να απαξιώνει τον αστυνομικό θεσμό και την αστυνομία, να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της απερίσπαστα, έτσι ώστε να συλλάβει και να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης αυτούς που έχουν αναγάγει σε καθημερινή πλέον βάση την μπαχαλοποίηση της ύπαρξής τους, λειτουργώντας εμπρηστικά και αποσταθεροποιητικά με επικίνδυνες επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, με καταστροφές και άλλες πράξεις βίας, βασιζόμενοι στην κυβερνητική απραξία και στην ιδιότυπη ασυλία που κατά καιρούς απολαμβάνουν».

Το κακό με την σημαία ξεκίνησε από την στιγμή που την αποκάλεσε ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ο Πάγκαλος χωρίς καμία συνέπεια. Που είναι η ευθιξία σας για αυτό. Τον καθίσατε στο σκαμνί του… ΑΔΗ;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...