Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ένα τεράστιο hot spot η Ελλάδα.



Εκτός ελέγχου κινδύνευσε να βγει η κατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια της Μυτιλήνης μετά την έκρηξη φιάλης γκαζιού που στοίχισε τη ζωή σε μία 66χρονη γυναίκα και στο μόλις 6 ετών εγγονάκι της. Αμέσως μετά επικράτησε πανικός, ενώ με την εικόνα συγκεχυμένη για το τι ακριβώς έχει γίνει, παρενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ με τις οποίες συγκρούστηκαν Αφρικανοί λαθρομετανάστες βάζοντας για δεύτερη φορά «φωτιά» στο καταυλισμό. Από την ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκε ακαριαία η 66χρονή γυναίκα που πήγε να ανάψει τη φιάλη υγραερίου για να μαγειρέψει όσο και το 6χρονο εγγονάκι της που βρισκόταν κοντά της. Η 25χρονη μητέρα και το 4χρονο αδελφάκι της βρίσκονταν λίγο πιο μακριά από το σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά. Διακομίστηκαν στην Αθήνα με C-130.
Μαζί με τους παραπάνω στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης μεταφέρθηκαν και περίπου 10 ακόμα λαθρομετανάστες με ελαφρά εγκαύματα, και άλλοι με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των πυκνών καπνών που σκέπασαν το χώρο.
Η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στον καταυλισμό οδήγησε στην εκκένωση των χώρων, κυρίως από τα γυναικόπαιδα που σκόρπισαν στα γύρω χωράφια. Εκκενώθηκε επίσης και η δομή των ανηλίκων που λειτουργεί μέσα στο χοτ σποτ, ενώ δεν αποφεύχθηκαν και μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε Αφρικανούς κυρίως λαθρομετανάστες και δυνάμεις των ΜΑΤ που μπήκαν μέσα στον καταυλισμό.
Τελικά, περίπου στις 3 τα χαράματα οι φωτιές έσβησαν, ένας μεγάλος όμως αριθμός ανθρώπων πέρασε τη νύχτα στην ύπαιθρο, αφού οι σκηνές τους με όλα τους τα υπάρχοντα κάηκαν.
Στον καταυλισμό ξέσπασε πανικός, καθώς οι φλόγες άρχισαν να τυλίγουν το ένα μετά το άλλο τα καταλύματα και δεκάδες  λαθρομετανάστες να τα εγκαταλείπουν έντρομοι. Κάποιοι, μάλιστα, δεν άργησαν να προκαλέσουν επεισόδια και επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια στους αστυνομικούς που έφτασαν στο hot spot, καθώς κυκλοφόρησε αμέσως η φήμη ότι είχε εκραγεί βόμβα!
Χρειάστηκε να επέμβουν διμοιρίες των ΜΑΤ για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μπορέσουν να πλησιάσουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής για να σβήσουν την φωτιά και τα ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.






Για τους Έλληνες άστεγους που έρχεται πολικό ψύχος… στα αρχίδια του.





Μάλλον έπεσε …τεμαχισμός από τους «χασάπηδες» οργάνων .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...