Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Όνειρο θερινής νυκτός.



Εάν μπορούσε να γίνει αυτό η Αμερική θα ήταν για πάντα …ακέφαλη, διότι κάθε φορά ο χαμένος θα έδιωχνε τον νικητή. Μόνο στις δικτατορίες γίνετε.   

Λίγοι ήταν εκείνοι που μιλούσαν για νίκη Τραμπ  στις εκλογές στις ΗΠΑ σε πείσμα των δημοσκοπήσεων που διαπίστωναν προβάδισμα της Χίλαρι Κλίντον. 
Ο Άλαν Λίχτμαν καθηγητής στην Ουάσιγκτον ήταν από τους λίγους που είχαν μιλήσει για εκλογή Τραμπ  βασιζόμενος σε μια δική του μέθοδο.  Είναι γνωστός για την δυνατότητά του να προβλέπει ποιος υποψήφιος θα νικήσει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Ο ίδιος δεν έχει πέσει ποτέ έξω τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Τώρα ο Λίχτμαν κάνει μία άλλη πρόβλεψη ότι τώρα που εξελέγει  ο Τραμπ  θα κατατεθεί πρόταση μομφής από τους Ρεπουμπλικάνους  και θα διωχθεί με τον Μάικ Πενς να παίρνει τη θέση του, ένα άνθρωπο που το Ρεπουμπλικανικό κατεστημένο γνωρίζει και εμπιστεύεται. «Θα κάνω άλλη μία πρόβλεψη. Αυτή δεν βασίζεται στο σύστημα αλλά το ένστικτό μου. Δεν θέλουν τον Τραμπ, πρόεδρο, επειδή δεν μπορούν να τον ελέγξουν. Είναι απρόβλεπτος. Θα ήθελαν να έχουν στη θέση του τον Πενς. Είμαι σίγουρος ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Τραμπ θα δώσει την αφορμή»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...