Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Πάντως τους άφησε το βραχιολάκι στο… πεζοδρόμιο.




Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση για τη σύλληψη της Μαρίας Σκλαβάκη, κατηγορούμενης για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power. Πρόκειται για μία 43χρονη, η οποία είχε αφεθεί «ελεύθερη» με βούλευμα ωστόσο της είχε επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός και… ειδικό βραχιολάκι.

Το high-tech (σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης) βραχιόλι αποτελεί το «απολυτήριο» για κρατουμένους και υπόδικους ήπιας εγκληματικότητας με στόχο την αποσυμφόρηση των καταστημάτων κράτησης της χώρας…
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, χθες το απόγευμα δόθηκε σήμα στην εταιρεία Group 4 ότι παραβίασε τον όρο και εξήλθε του σπιτιού της στην Ομόνοια.

Αμέσως κινήθηκε συνεργείο της εταιρείας στην περιοχή, που παρακολούθησε το σήμα, αλλά ο πομπός σταμάτησε να εκπέμπει 11 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:09 στη γωνία Θεσσαλονίκης και Λαχανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι κομμένο, αλλά η γυναίκα ήταν άφαντη και αναζητείται.
Η δίκη
Ο Αριστείδης Φλώρος και ο Βασίλης Μηλιώνης κατηγορούνται ως εκπρόσωποι των εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, Energa και Hellas Power αντίστοιχα, ότι ενώ εισέπρατταν από τους πελάτες τους τον ειδικό φόρο κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και το τέλος ακίνητης περιουσίας, γνωστό τότε ως ΕΕΤΗΔΕ, δεν κατέβαλαν τα χρήματα, ως όφειλαν, στα κρατικά ταμεία.
 Βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών, Αριστείδης Φλώρος, Αχιλλέας Φλώρος, Βασίλης Μηλιώνης, Στέφανος Σιαφάκας και Νίκος Δεκόλης με άλλους 15 συγκατηγορούμενους, στελέχη των εταιρειών και πρόσωπα που ενεπλάκησαν στη διαδικασία διοχέτευσης των χρημάτων εκτός Ελλάδος.
Στο εδώλιο έχουν παραπεμφθεί συνολικά 19 πρόσωπα τα οποία βρίσκονται εκτός φυλακής λόγω παρέλευσης του 18μήνου. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι, κατά περίπτωση, υπεξαίρεση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και λαθρεμπορία.
Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι: Β. Μηλιώνης, Αρ. Φλώρος, Αχιλλέας Φλώρος, Στέφανος Σιαφάκας, Νικόλαος Δεκόλης, Χαράλαμπος Σμυρλιάδης, Alan Ronald Cable, Χρήστος Κωτσαΐδης, Natalia Godoroja, Φώτιος Φωλιάς, Αλίκη-Παρασκευή Φλώρου, Κωνσταντίνος Κωνστάντος, Χρήστος Σιαφάκας, Noe Nordeine Benziane, Μαρία Σκλαβάκη, Πέτρος Νικολοθανάσης, Κωνσταντίνος Σιαφάκας, Βασίλειος Δημητράκας και Αρετή Γιαννούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...