Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ρε Πύρε… αυτά σου μαθαίνουν στο ...σκοτεινό Αμέρικα;Ο Πύρος Δήμας από τις …ΗΠΑ όπου διαμένει και εργάζεται, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν σήμερα στη Βουλή.
 «Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.

Ο Πύρος είναι το πολυβολεμένο μούτρο που είχε πει παλιά μετά το επεισόδιο με τον Μιχο  «Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γι” αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο.
Όμως μόλις πήρε το σήμα από το Αμέρικα την κοπάνισε, γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Και μετά το παλιόμουτρο μιλά για πατρίδες. Τον κάναμε αξιωματικό τον κάναμε δάσκαλο , μέχρι και βολευτης με το κλεπτοΠΑΣΟΚ έγινε.  Μόνο κώλο δεν του έδωσε η χώρα, για να μας το παίζει κριτής από …..την… Αμερική. Ας καθίσει εκεί παρέα με τον …Τσενάϊ, να ασχοληθούν για τα …περί Αλβανίας.
Σιγά μην μας δώσουν μαθήματα πατριωτισμού, οι γενίτσαροι του Εμβερ Χότζα.  
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πυρος οπως λεμε ταπα βαρκας;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...