Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Πως έπιασε κορόιδο την «υπηρεσία προστασίας του πολιτεύματος».ΝΤΟΥ στο «αρτ» για να συλλάβουν τον Αντώνη Μυλωνάκη μετά από μήνυση από τον ψεκασμένο. Τον έψαχναν σε όλο το κτήριο! Καλά με ελικόπτερο τους την κοπάνησε ο στρατηγός- πιλότος της αεροπορίας Ελληνικού Στρατού;
Η επιχείρηση
Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου! Στην οδό Πραξιτέλους, έναν ήσυχο δρόμο στις Τζιτζιφιές της Καλλιθέας σταματούν δυο αυτοκίνητα και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού! Η γειτονιά είναι μικρή, η παρουσία τους γίνεται αμέσως αντιληπτή..
Ο συγκεκριμένος δρόμος, φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις του Τηλεοπτικού σταθμού «αρτ»! Κάτω στο δρόμο οι συνολικά 5 νεαροί- όλοι τους σε εμφάνιση θύμιζαν φοιτητές της Πανσπουδαστικής της νομικής περίμεναν στα αυτοκίνητα τους …
Πάνω, στον δεύτερο όροφο, ο παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του καναλιού, Αντώνης Μυλωνάκης και το επιτελείου του βρισκόταν σε σύσκεψη για τα θέματα της ενημερωτικής εκπομπής του…
Μια ώρα και 30 λεπτά μετά ο παρουσιαστής θα χαιρετά… «Ψηλά το κεφάλι.. καλό βράδυ σε όλους» θα είναι τα λόγια του! Το δελτίο κλείνει….
Την ίδια ώρα ανοίγουν οι πόρτες των 2 αυτοκίνητων! Δυο παλικαριά θα κατέβουν και θα αρχίσουν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια του τηλεοπτικού σταθμού. Θα ανοίξουν την πόρτα, θα καλησπερίσουν ρωτώντας  την υπεύθυνη ασφαλείας του κτηρίου «ο κύριος Μυλωνάκης είναι στο γραφείο του;»
Ώρα 22:45! Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ αρχίζει να αποχωρεί! Στο γραφείο του Αντώνη Μυλωνάκη παραμένει ο ίδιος, η Βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου που ήταν και καλεσμένη της εκπομπής και το στενό του επιτελείο.
Κάτω στην είσοδο του καναλιού παραμένουν οι δυο άγνωστοι!!
ΩΡΑ 23:34!
ΩΡΑ 23:39! To τηλέφωνο του γραφείου του θα χτυπήσει! … « Ναι έρχομαι θα πει..»
ΩΡΑ 23:41! O παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ κατεβαίνει στην είσοδο! Οι 2 νεαροί θα του συστηθούν ως αξιωματικοί του τμήματος προστασίας του πολιτεύματος. Τον παρακαλούν να τους ακολουθήσει στην Γ.Α.Δ.Α ! «Εντάξει παιδιά αλλάζω και τα λεμέ σε λίγο» θα τους πει ο Μυλωνάκης!
ΩΡΑ 23:59 Στο κανάλι καταφτάνει από το αρχηγείο η επικεφαλής του κλιμακίου! Η ίδια θα μπει στο κτήριο και συνοδευόμενη από αστυνομικό κάνοντας φύλλο και φτερό όλα τα γραφεία του σταθμού!
Ο ελικοπτεράς του Ελληνικού Στρατού δεν βρέθηκε ποτέ…
Στην οδό Πραξιτέλους λίγο αργότερα οι αξιωματικοί του συγκεκριμένου τμήματος θα ανταλλάσσουν «γαλλικά» μεταξύ τους!
Το πώς έφυγε κύριος από το κτήριο (αν έφυγε) – που και πως πέρασε την βραδιά του( με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή) – και… όλο το χθεσινό παρασκήνιο της επιχείρησης «φίμωσης» του τύπου θα μας το πει ο ίδιος σήμερα στις 9 το βράδυ από το ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του αρτ ή στην χειρότερη περίπτωση- γιατί ποτέ δεν ξέρεις- εδώ από εμάς στο makeleio.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...