Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Τεράστια επιτυχία των φοροκυνηγώνΜετά τις τεράστιες «επιτυχίες» με τον καστανά και τον κουλουρά, οι φοροελεγκτικοί μηχανισμοί έπιασαν στην τσιμπίδα άλλο έναν «κροίσο» που φοροδιέφευγε συστηματικά.
Αυτή τη φορά ήταν καφετζής σε ακριτικό χωριό της Ηπείρου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για… μεγιστάνα που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης αφού διατηρεί καφενείο σε χωριό του Δήμου Δωδώνης με 10 μόνιμους κατοίκους! Πριν δύο εβδομάδες, λοιπόν, ο… επικίνδυνος φοροφυγάς είδε να παρκάρουν έξω από το μαγαζί του 3 αυτοκίνητα με έξι άτομα.
Όπως ήταν φυσικό η χαρά του ήταν μεγάλη αφού η άφιξη των άγνωστων περιηγητών σχεδόν διπλασίασε όχι μόνο την πελατεία του αλλά και τον πληθυσμού του χωριού. Οι πελάτες, όμως, ήταν μικτό κλιμάκιο και ζήτησαν την απόδειξη για το τσίπουρο που έπινε ο μοναδικός του πελάτης κι επειδή απόδειξη δεν είχε κοπεί του έβαλαν πρόστιμο.
Επαναλαμβάνουμε: έχουμε ένα χωριό με δέκα μόνιμους κατοίκους και ένα καφενείο στο οποίο υπάρχει ένας πελάτης, που πίνει ένα ποτήρι τσίπουρο όλο κι όλο.
Ε, όπως και να το κάνεις το μικτό κλιμάκιο των έξι εφοριακών όφειλε να επιβάλει πρόστιμο. Και κάπως έτσι ο ανελέητος πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής γεμίζει τα κρατικά ταμεία.

Για όλα τα παραπάνω φταίει το τσίπουρο του καφετζή.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλαμμένοι το μεγάλο φαγοπότι γίνετε στο μαλλί της γριάς. Εκεί πέφτουν τα…αα πακέτα.

Ανώνυμος είπε...

Τους λαχειοπωληδες ομως, δεν τους πιανουν! Μαλακες ειναι; Δαγκωνεις το χερι που σε..... ταιζει;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...