Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Αυτά συμβαίνουν στο μπουρδέλο που ονομάζεται… Γερμανία.





Ο γερμανικός δημόσιος τηλεοπτικός φορέας ARD βρέθηκε στο επίκεντρο θύελλας, επειδή επέτρεψε σε μια γυναίκα που φορούσε την Μπούργκα που αφήνει ακάλυπτα μόνο τα μάτια, να συμμετάσχει σε δημοφιλή τηλεοπτική συζήτηση για τους νέους, τον εξτρεμισμό και την Συρία. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Nora Illi, εκπρόσωπος μιας ανεπίσημης οργάνωσης με την ονομασία Ισλαμική Κεντρική Επιτροπή της Ελβετίας. 
Η καλεσμένη, η Illi, εμφανίστηκε φορώντας niqab. Και εάν η εμφάνιση της θεωρήθηκε προκλητική για ορισμένους τηλεθεατές, οι απόψεις της εξόργισαν περισσότερο.
Όπως υποστήριξε η Illy στράφηκε στο Ισλάμ  αφού ασχολήθηκε λίγο με τον Βουδισμό, διότι «γοητεύτηκε από την διαφορετικότητα του Ισλάμ» και υποστήριξε ότι «στο Ισλάμ οι γυναίκες έχουν πολλά δικαιώματα και ευκαιρίες».
Οι νέοι που πάνε στη Συρία, ισχυρίστηκε η Illi, θα πρέπει να επαινούνται διότι δείχνουν «κουράγιο» να στηρίξουν τις πεποιθήσεις τους, ενώ για τις νεαρές γυναίκες «που νιώθουν αποκλεισμένες από την κοινωνία και θέλουν να ξεφύγουν μπορεί να βλέπουν την Συρία σαν την γη της επαγγελίας, σαν την μοναδική τους διέξοδο». 
Ο ειδικός αναλυτής Αχμάντ Μανσούρ ξέσπασε διαμαρτυρόμενος: «Αυτή είναι προπαγάνδα και είναι απαράδεκτο για τη δημόσια τηλεόραση».
Οι αντιδράσεις ήταν πολύ έντονες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Twitter να καταδικάζουν το ARD για την μετάδοση τέτοιων σχολίων σε εκατομμύρια θεατές του.
«Η Illi δικαιολογεί την τρομοκρατία. Είναι σκάνδαλο. Γιατί κάλεσαν μια τέτοια δημαγωγό;» έγραψε ένας χρήστης.
Κι ένας άλλος: «Καλεσμένοι σε τηλεοπτικά σόου να ενθαρρύνουν ιερό πόλεμο στη δημόσια τηλεόραση και για αυτό το θέαμα πληρώνω τέλη….λυπηρό».
Στην υπόθεση παρενέβησαν και οι πολιτικοί. Για τον Σοσιαλδημοκράτη Bilkay Oney όλα έγιναν για την τηλεθέαση: «Πρόκληση και τηλεθέαση. Όλοι θα μιλάνε γι αυτό αύριο το πρωί. Η κρίση των media την ώρα των  talkshow- υπερβολή».
Δηκτικό ήταν και το σχόλιο του γενικού γραμματέα των Χριστιανοδημοκρατών Peter Tauber: «Εάν μια γυναίκα που φοράει niqab μπορεί να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος γυναικών σε ένα πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, ανησυχώ μήπως δω στη συνέχεια και τον κ. Ασαντ να εμφανίζεται ως αξιωματούχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Γερμανική τηλεόραση» 
Όσο για τον παραγωγό του προγράμματος, το NDR, υπερασπίστηκε την απόφαση του υποστηρίζοντας ότι «η αμφιλεγόμενη θέση για την αναχώρηση των νέων για τη Συρία συζητήθηκε επαρκώς και σαφώς». 

Νέο τείχος στη Γερμανία! Θα διαχωρίζει τους ντόπιους από τους πρόσφυγες (video)


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα οι γυναικες στο ισλαμ εχουν πολλα δικαιωματα
που φτανουν ως εκει που ξεκιναει η μαγκουρα του ιμαμη ή του ανδρα τους
Φασισταριο

Ανώνυμος είπε...

Κι επι χιτλερ να δεις ποσα δικαιωματα ειχαν οι γυναικες
Σκουπα και φαρασι βασιλισσες ηταν στην κουζινα τους
ΝΑΖΙαρα του Ισλαμ η συγκεκριμενη

Ανώνυμος είπε...

Καλα οσο μαλακες ειναι αυτοι οι ισλαμιστες, της εχουν αφησει τα ματια ακαλυπτα για να ξενοκοιταει; Απαραδεκτοι!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο είναι το πρόσωπο της συγχρονης μουσολμανας γυναίκας
Η άλλη η ξεσκέπαστη εφαγε τοσο ξυλο και βιασμους κατα την Αραβικη Ανοιξη που πηγε σπιτι της

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...