Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Αγγλούπας: Ο Αλή μπαμπάς και οι ….σαράντα κλέφτες.



Η εμπλοκή του Αγγλούπα στη συμμορία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τους κλεπταποδόχους της σπείρας «όπως προέκυψε από τα δεδομένα της επισύνδεσης αλλά και τη διακριτική επιτήρηση μέλη της πρώτης εγκληματικής οργάνωσης παρέδιδαν κλοπιμαία κυρίως ρολόγια μεγάλης αξίας στον 39χρονο.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη διάπραξη των κλοπών, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τον Αγγλούπα Αλέξανδρο και του απέστειλαν φωτογραφίες των κλοπιμαίων μέσω viber προκειμένου ο τελευταίος να διακριβώσει την αξία τους.
Κατόπιν ο Αγγλούπας τους υποδείκνυε σημεία συνάντησης για την αγοραπωλησία και πλήρωνε πάντοτε με μετρητά. Επισημαίνεται ότι ένας από τα αρχηγικά στελέχη με τον Αγγλούπα είχαν αναπτύξει τόσο ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης ώστε να μεταφέρει κλοπιμαία από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να τα πουλήσει στον τελευταίο.
Από τη διακριτική επιτήρηση του Αγγλούπα καθώς και από στοιχεία της επισύνδεσης προέκυψε ότι είχε ύποπτες συναλλαγές με επτά ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης μεταχειρισμένων ρολογιών, εκτίμησης πολύτιμων λίθων και χρυσοχοείων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας».
Ποιος είναι όμως ο Άγγελος Αγγλούπας;
Ο γνωστός επιχειρηματίας Άγγελος Αγγλούπας  είναι λάτρης των γρήγορων και πολυτελή  αυτοκινήτων  – «στοιχείο» που είχε κοινό με τους «κορλεόνε των Ρομά».
Του άρεσε να δίνει πάντα το παρών στις λαϊκές πίστες όπου τραγουδούσαν τα «πρώτα» ονόματα και πάντα επέλεγε να είναι στα πρώτα τραπέζια , ενώ συνοδευόταν πάντα από τις ομορφότερες γυναίκες, συνήθως «celebrities». Άλλωστε ήταν στο χώρο, καθώς είναι γιος ιδιοκτήτη γνωστών εταιριών γυναικείας ένδυσης. Φιγουράριζε συχνά πυκνά στις σελίδες των κοσμικών περιοδικών. Με το πούρο του στην παραλία, κάνοντας τζετ-σκι, βολτάροντας με πολυτελή ιστιοπλοϊκά.
Ο πυροβολισμός της Φαρμάκη!
Ο Άγγελος Αγγλούπας είχε απασχολήσει τις αρχές και παλιότερα για την ακρίβεια τον Νοέμβριο του 2011, τότε μάλιστα διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο Όλγα Φαρμάκη, όπου μέσα στο σπίτι της  στο Π. Φάληρο, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά την αδερφή της.
Πιο συγκεκριμένα, η 26χρονη Γωγώ Φαρμάκη, αδερφή του γνωστού μοντέλου Όλγας, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΝΙΜΤΣ αντιμετωπίζοντας ακατάσχετη αιμορραγία. Έφερε σοβαρά τραύματα στην αριστερή βουβωνική χώρα από σφαίρα που προήλθε από το όπλο του Αγγλούπα, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε «κατά λάθος», όπως υποστήριξαν στις καταθέσεις τους τόσο η Όλγα Φαρμάκη όσο και ο κάτοχος του όπλου.



Κύκλωμα Ρομά: Πολιτικοί, τραγουδιστές και επιχειρηματίες αγόραζαν τα κλεμμένα Rolex - Δύο πολύ γνωστοί τραγουδιστές του λαϊκού πενταγράμμου περιλαμβάνονται στο «βαρύ» πελατολόγιο κοσμηματοπώλη από το Κολωνάκι που συνεργαζόταν με το κύκλωμα ...


  Κυβερνά η πορνεία - σωματεμπορία  και τα ναρκωτικά.

Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν κρυμμένα σε απίθανους χώρους 1.000.000 ευρώ, κατασχέθηκαν δεκάδες αυτοκίνητα ανάμεσα τους και εντυπωσιακά super cars Ferrari, Porsche Cayenne, Audi  και BMW.  Αξίζει να τονισθεί πως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία εκτός από εκατοντάδες σπίτια διέρρηξαν και έναν ιερό ναό στο Κερατσίνι, σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, το νοσοκομείο Ιασώ στο Χολαργό, σούπερ μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη, στη Ραφήνα, βενζινάδικα, διάφορες εταιρείες, φαρμακεία, το Politeia Tennis Club, εταιρεία φυσικού αερίου, εργοστάσια, φαρμακοβιομηχανίες κ.λ.π.
Η χώρα του Αγλούπα, του Αλέξη, του Κωστάκη, του Μιλούπα ….Ο υπόκοσμος που έγινε εξουσία και πρότυπο. Ο υπόκοσμος που πήρε τα πάνω του από τα μέσα της δεκαετίας του 90.  Αυτός ο υπόκοσμος που μας οδήγησε στα μνημόνια.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Άρτας. Τι έγινε εκεί ; Πάνω από 100 άτομα είχαν πάρε δώσε με εμπόριο ναρκωτικών….άτομα του lifestyle…της καλής κοινωνίας.
Μια ολόκληρη χώρα βρωμά και ζέχνει αλητεία, ανηθικότητα, πορνεία, ναρκωτικά……. σκληρά ναρκωτικά! Για να ζήσεις στην Ελλάδα, πρέπει να είσαι πολύ σκληρός άνθρωπος. Πρέπει να έχεις τεράστια  ψυχικά αποθέματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για δωσε για ακομη μια φορα τα φωτα σου. Εχει σχεση με τον πρωην πρωταθλητη οδηγων ταχυτητας Αγγλουπα ή ειναι γιος του GLOU;

Ανώνυμος είπε...

Των καταστηματων GLOU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...